Özdilek

Siyaset

Pepe: Sefa’yla aramızda 10 puan var

Alikahya’daki irtibat bürosunun açılışında konuşan Çevre ve Orman eski Bakanı Osman Pepe, “Sefa’yla aramızda 10 puan var” ifadesini kullandı.

10 Şubat 2014 Saat: 13:05
Pepe: Sefa’yla aramızda 10 puan var
Pepe: Sefa’yla aramızda 10 puan var

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı her mahallede irtibat bürolarını açmaya devam ediyor. Yerel seçimlere sayılı günler kala temposuna hız kesmeden devam eden teşkilatın Alikahya İrtibat Bürosu büyük bir coşkuyla açıldı. Yaklaşık 2 bin kişinin katılım sağladığı programa vatandaşlar ve partililer adeta akın etti. Başkanların meşalelerle karşılandığı programda, “İzmit bizimdir, bizim olacak”, “Recep Tayyip Erdoğan”, “Bu millet sizinle gurur duyuyor” sloganları bir an olsun durmadı.


DÜĞÜN GİBİ AÇILIŞ

Parti bayrakları ve Türk bayraklarıyla adeta gelin gibi süslenen Alikahya Atatürk Mahallesi’nde irtibat bürosunun açılışına, Çevre ve Orman eski Bakanı Osman Pepe, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve parti yönerticileri katıldı.


AK HİZMETLER DEVAM EDECEK

Büyük coşkunun hakim olduğu programın açılışında söz alan Korkmaz, Alikahya’da böyle büyük bir coşkuyla karşılanmalarının kendilerini çok memnun ettiğini ifade ederek, halkın artık hizmetleri gördüğünü söyledi. Başkan Korkmaz, “Bu aşkımızla 30 Mart’ta AK Parti’nin hizmetleri bu kentte devam edecektir. AK Parti’nin meşalesi artarak bu kentte yanacaktır. Bizim derdimiz en yüksek oyla belediyelerimizi almaktır. Artarak 13-0 yapacağız” dedi.


SİRMEN’E GÖNDERME

“Alikahya bizim gözbebeğimizdir” diyerek sözlerine başlayan Doğan, “Alikahyamızı hiçbir şeyden mahrum etmedik. Onlar çöp fabrikasını layık gördü, biz arenaları layık gördük. Biz herkesin belediye başkanı olduk ve öyle olmaya devam edeceğiz. Hiçbir şeyi ihmal etmemeye çalıştık. Yeni dönemde öyle güzel projeler hazırladık ki hem İzmit’imiz hem de Alikahyamız şaha kalkacak. Yeni hazırladığımız projelerle İzmit’imize yeni katma değerler getireceğiz” dedi. Doğan, “Bizim derdiniz vatandaşımızın derdi ve huzurudur. Biz daha aydınlık, daha güzel bir İzmit’i inşa etmeye hazırız. 1 Nisan’da adeta bir yaya çekilmiş ok gibi olacağız. Hedef yıldız gibi bir parlayan Alikahya, hedef huzurun ve refahın yaşandığı bir İzmit. Hedefimiz aydınlık yarınlarda İzmit’i ulaşımda rahatlatmaktır” şeklinde konuştu.

 

ONLARIN Kİ KOLTUK SEVDASI

Sefa Sirmen’in belediye başkanlığı döneminde seçimi kazanmak için vatandaşları işe aldığını ve seçim sonrasında çıkardığını söyleyen Pepe ise, “Şu an Sefa’yla aramızda 10 puan fark var. Onca insanı işe aldı. Önce eline bir kısmını süpürge verdi. Seçim yapıldı pazar günü. Pazartesi günü hepsini işten çıkardı. Çınar ağaçları var ya günlerce arada ağlayan yüzlerce insan vardı. Sadece koltuk sevgisi oldu mu, her şey koltuktan ibaret oldu mu, o zaman her şey değişiyor. Millete değer vermezseniz millette sizi defterden siler. CHP matematik özürlü. Kılıçdaroğlu talebe olsaydı kesin matematikten çakardı. Allah esirgesin CHP’nin Türkiye’yi idare edemeyeceğini Kılıçdaroğlu’nun çıkarma toplama bilmemesinden anlaşılıyor. Milletin yanınızda olması yeter de artar. Bunların yanında millet yok. onlarla, milletin istikameti çok farklı. Millet eğriyle doğruyu görüyor” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat