Özdilek

Güncel

Pençe Yıldırım'da teröristlerin inlerine girildi!

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe Yıldırım Operasyonu bölgesindeki arama tarama faaliyetlerinde teröristlere ait bir mağaranın ele geçirildiğini duyurdu.ANKARA (İGFA) - Teröristlerin inlerine girmeye devam ettiklerini duyu...

19 Kasım 2023 Saat: 17:05
Pençe Yıldırım'da teröristlerin inlerine girildi!
Pençe Yıldırım'da teröristlerin inlerine girildi!

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe Yıldırım Operasyonu bölgesindeki arama tarama faaliyetlerinde teröristlere ait bir mağaranın ele geçirildiğini duyurdu.

ANKARA (İGFA) - Teröristlerin inlerine girmeye devam ettiklerini duyuran Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe Yıldırım Operasyonu bölgesinde gerçekleşen son operasyona ilişkin paylaşımda bulundu.

Arama-tarama faaliyetinde teröristlere ait bir mağarayı ele geçirildiğini belirten Bakanlık, çok sayıda odası olan mağarada tespit edilen yaşam malzemeleri kullanılamaz hâle getirildiğini kaydederek, "Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, daima asil milletimizin emrinde ve görevinin başında" mesajını verdi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1726171649903366191

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat