Özdilek

Aşayiş

Pempe kayalıklarda nöbet

Kocaeli Kandıra İlçesinde bulunan Pembe Kayalıklar mevkiinde, 1 ayda art arda 3 ayrı intihar vakkasının yaşanması üzerine, Jandarma ekipleri harekete geçti. Kayalıklarda tedbir amaçlı geçici olarak intihar nöbeti başladı.

9 Şubat 2018 Saat: 10:55
Pempe kayalıklarda nöbet
Pempe kayalıklarda nöbet

Son 1 ayda 3 ayrı  üzücü intihar olayına  sahne olan Pembe Kayalıklar mevkiinde,  kurulan özel bir ekip, devriye görevi yapıp nöbet tutacak.   Kurulan devriye ile bundan sonra yaşanabilecek   intihar vakalarında,   anında  müdahale etmek amaçlanıyor. Belirli saatler arasında devriye görevi yapacak olan Jandarma Ekiplerinin  bu bölgede almış olduğu tedbiri ne  kadar süreceği bilinmiyor.Bilindiği üzere  Pempe Kayalıklar mevkiinde  13 Ocak günü yaşanan ilk olayda, eşi İle telefonda görüştükten sonra  Musa Gödek intihar etti.  İkinci olay ise 14 Ocak  günü yaşandı. Hala kayıp olan  ve bulunamayan Ecem Balcı’nın annesi  Esra Ercömert(41), iddialara göre bunalıma girerek aynı yerde intihar etti.  Son olarak  7 Şubat günü   Derince’de ikamet eden İsmail Kuş isimli şahıs  kendini aynı noktada   denizin serin sularına bıraktı.   İntihar eden 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Ancak bölged atladıktan sonra ulaşılamayan Musa Gödek’i arama çalışmaları sürüyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat