Özdilek

Ekonomi

PEKDEMİR İNŞAAT’TAN 79 BİN TL’YE EV

Pekdemir İnşaat tarafından Kullar’da yaptırılacak olan “Evimiz Kocaeli” projesi satışa çıktı. Pekdemir İnşaat güvencesiyle, 79 bin TL’ye ev sahibi olabilirsini

20 Mart 2013 Saat: 22:18
PEKDEMİR İNŞAAT’TAN 79 BİN TL’YE EV
PEKDEMİR İNŞAAT’TAN 79 BİN TL’YE EV
İlimizin en köklü inşaat firmalarından biri olan ve bu yıl 70. yılını kutlayan Pekdemir İnşaat yeni bir konut projesini hayata geçiriyor. Pekdemir İnşaat güvencesiyle yapılacak “Evimiz Kocaeli” itibariyle satışa çıktı. Başiskele`ye bağlı Kullar Mahmutpaşa Mahallesi Karamürsel Caddesi üzerinde, 122 bin 500 metrekare alana yapılacak olan projenin tanıtımı da gerçekleştirildi. Tanıtım toplantısına şirketin yönetim kurulu başkanı Sami Pekdemir ile genel müdür olan oğlu Mert Pekdemir katıldı. 
 
70. YIL ARMAĞANI 
Şirketin yönetim kurulu başkanı Sami Pekdemir toplantıda yaptığı konuşmada “Türkiye`nin birçok yerinde inşaatlar yaptık. Yine ilimizde de çok kaliteli işlere imza attık. Şimdi de firmamızın 70. yıl gurur projesini hayata geçiriyoruz. Bu projeyi ilimize 70. yıl armağanı olarak sunuyoruz” dedi. Pekdemir İnşaat`ın genel müdürü Mert Pekdemir ise projeyle ilgili detaylı bilgiler verdi. Pekdemir, bu projenin ilimizde en büyük markalı konut projesi olduğunu ifade etti. 
 
79 BİN TL`DEN BAŞLIYOR
Mert Pekdemir fiyatlarla ilgili olarak şu bilgiyi verdi: “Proje kapsamında 936 konut yapacağız. Bu konutlardan 360`ını ilk etapta satışa çıkardık. 91 metrekarelik 2+1 konutları 79 bin liradan başlayan lansman özel fiyatlarıyla satışa sunuyoruz. Proje kapsamında 2+1, 3+1 ve 4+1 büyüklüğünde 6 farklı tipte konut bulunuyor. Projemizde 3+1 daireler 130 bin, 4+1 daireler ise 199 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.” 
 
2 BİN METREKARELİK GÖLET 
Projenin ismini sıcak bir yuva anlamından yola çıkarak “Evimiz” olarak koyduklarını söyleyen Pekdemir, “Bu proje kapsamında bizim reklamlarımızda da oynayan Mehmet Bey, Nalan Hanım, çocukları Canan ve Can evlerimizdeki yaşama hayat verecekler. Çok büyük bir alan üzerine tamamı 4 katlı olarak inşa edilen projemizde internet veri şikayet hattımız da bulunacak. Sosyal donatılarımızın yanı sıra 2 bin metrekare uzunluğunda bir göletimiz olacak” dedi. 
 
AYDA 735 TL`YE KONUT
Pekdemir ödeme planıyla ilgili de şu bilgileri verdi: “Başlangıçta yüzde 1 peşinat verilecek ve yüzde 25`lik peşinatın kalan tutarı 24 aya bölünecek. 79 bin liralık konutlardan almak isteyenler 10 yıl vadeli krediyle aylık 735 lira ödeme yaparak konut sahibi olabilecek. Bu satış fiyatları sadece lansmana özel fiyatlardır. Dolayısıyla erken davrananlar daha avantajlı olacak. Konutlarımızı 2015 yılının ortalarında teslim edeceğiz.” 
 
MERKEZE 7 DAKİKA
Pekdemir çevre illerden de talep beklediklerini söyleyerek “Evimiz Kocaeli” projesinde Akbank, Finansbank, ING Bank, İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası ile işbirliği yaptıklarını açıkladı. Bu bankalar konut satın almak isteyenlere özel avantajlarla kredi imkanı sağlayacak. Pekdemir İnşaat bu projeyle sadece Kocaeli`den değil, bölge illerden, hatta İstanbul`dan da yatırımcı çekmeyi hedefliyor. Evimiz Kocaeli şehir merkezine 7 dakika uzaklıkta olacak. 
 
YÜZDE 75`İ YEŞİL ALAN 
Projenin yüzde 75`inin yeşil alana ayrıldığını söyleyen Mert Pekdemir, “Projede ayrıca kafe, dinlenme alanları, toplantı salonları, fitness salonu, çocuk kulübü ve uzman pedagoglar danışmanlığında her yaş grubuna uygun olarak farklı tasarlanmış çocuk oyun alanlarının bulunduğu büyük bir sosyal tesis yer alıyor. Yine yürüyüş parkurları, rekreasyon alanları, iki basketbol sahası, görkemli bahçe ve çevre düzenlemesi de bulunuyor” dedi. 
 
150 MİLYON TL`LİK YATIRIM 
Pekdemir şöyle devam etti: “Evimiz Kocaeli projesi, 7x24 kameralı güvenlik sistemine sahip olarak inşa edilecek. Isı ve su yalıtımıyla enerji ve ekonomide tasarruf imkanı, kombili ısınma sistemi, salon ve tüm odalarda laminat parke, mutfak, banyo, balkon ve teraslarda seramik, her eve özel araç park yeri olacak. Açık ve kapalı otoparkların yanı sıra misafirler için de otopark bulunuyor. Bu proje için yaklaşık 150 milyon TL yatırım yaptık.” 
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat