Özdilek

Ekonomi

Pekdemir’den yeni yıl kampanyası

Pekdemir İnşaat’ın 936 konutluk dev projesi Evimiz Kocaeli’nde ev sahibi olanlar, bu ay yüzde 10 yerine yüzde 2 peşinat ödeme fırsatına ve son model iPad’e kavuşuyor

10 Aralık 2013 Saat: 14:21
Pekdemir’den yeni yıl kampanyası
Pekdemir’den yeni yıl kampanyası

Pekdemir kalite ve güvencesiyle inşası hızla devam eden ve oldukça ekonomik şartlarda satışa sunulan Evimiz Kocaeli’nin yeni yıl kampanyasından yararlananlar, 2014 yılına yeni bir ev ve yeni bir iPad ile adım atacak.  2014 yılında 70’nci yılını kutlamaya hazırlanan şirketin yeni yıl kampanyasında, ev satın alanlara yüze 10 yerine yüzde 2 peşinat ödeyerek ev sahibi olabilme fırsatı sunuluyor. Çok uygun fiyatlar ve ödeme koşullarıyla ilk iki etap satışları devam eden Evimiz Kocaeli projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşan, 91 metrekare ile 193 metrekare arası büyüklüklere sahip, altı farklı tipte daire yer alıyor.

 

Kaliteye ve zamanında teslime verdiği önemle tanınan Pekdemir İnşaat’ın 70. yıl gurur projesi olarak tanımladığı Evimiz Kocaeli, 150 milyon lirayı bulan toplam yatırım değeriyle Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi olacak. 1 Temmuz 2015 tarihinden itibaren konutların teslimine başlanacak projedeki inşaat çalışmalarının seyri, her ay çekilen hava fotoğraflarının yayınlandığı evimizkocaeli.com adresli web sitesinden düzenli izlenebiliyor.

 

Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, 2013 yılı mart ayında lansmanını yaparak 360 konutluk ilk etabını satışa sundukları Evimiz Kocaeli projesinin, hem Kocaeli halkından hem de İstanbul, Ankara, Bursa, Adapazarı gibi illerdeki yatırımcılardan büyük ilgi gördüğünü belirterek, oluşan yoğun talep nedeniyle projenin 264 konutluk ikinci etabının satışını öne çektiklerini hatırlattı. Kocaeli halkına teşekkür mahiyetinde, hediyelerle desteklenen bir yeni yıl kampanyası başlattıklarını söyledi.

 

Pekdemir, sözlerini şöyle sürdürdü; “Başiskele’de yeni bir yaşam alanı yükseliyor. Evimiz Kocaeli, gerçek bir aile sitesi olacak. Biz insanlara güven, konfor, huzur ve keyifli bir yaşam vad ediyoruz. Üstelik, kaliteden ödün vermediğimiz projemizle, Pekdemir kalitesini ilk kez bu kadar ekonomik fiyatlarla halka sunuyoruz. Akbank, Finansbank, ING Bank, İş Bankası ve Yapı Kredi gibi sektörün önde gelen bankalarıyla sağlanan işbirlikleri sayesinde piyasaya göre daha uygun koşullarda kredi kolaylığı da sağlıyoruz.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat