Kültür/Sanat

PEKCAN: HEDEF YEREL SEÇİMLER

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

HAS Parti İl Başkanı Erol Pekcan, 12 Haziran seçimlerinin AKP’nin baskısı altında geçtiğini belirterek, “Şartlar asla eşit değildi” şeklinde konuştu.

HAS Parti’nin İl Divan Toplantısı önceki akşam Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. İl Başkanı Erol Pekcan, milletvekili adayları ve parti yöneticilerinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Pekcan, “Şartların eşit olmadığı zor bir seçim dönemini geride bıraktık. Hepiniz kendi gözlerinizle gördünüz ki Kocaeli’ndeki tüm boş binalar Başbakanın resimleriyle kaplandı. Televizyon programları kendisinin ve bakanlarının kuşatması altındaydı. Bu seçim, seçim programlarının, yapılacak hizmetlerin, ülkeyi refaha ulaştırma anlayışının değil, baskı ve ekonomik güç seçimiydi. Şartlar ne olursa olsun milletimizin tercihine her zaman saygımız vardır” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Artık herkesin HAS Parti’yi tanıdığını söyleyen Pekcan, “Halkın Sesi Partisi yani HAS Parti toprağa ekilmiş bir fidandır. Ve bu fidan ülkenin her kesiminden, her kentinden almış olduğu oy ile tuttuğunun bir ispatıdır. Artık tüm Türkiye HAS Parti’yi tanıyor ve biliyor.

Seçimlere Kocaeli teşkilatları olarak büyük bir disiplin ve program çerçevesinde girdik. Seçim Koordinasyon Merkezimiz ilçelerimizle yaptığı istişareler neticesinde Milletvekili programlarını ve dağılımını ilçelerin isteklerine göre yönlendirme gayreti içinde oldu” dedi. Pekcan daha sonra, adaylardan teşkilatlara kadar herkese teşekkür etti.

 

ÇALIŞACAĞIZ

Pekcan, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Şartlar her ne olursa olsun bizler yarın seçim yapılacakmış gibi bu günden itibaren çalışmalarımıza devam edeceğiz. Teşkilatlarımızı daha da güçlendirip, mahalle temsilcilerimizin tamamını atayıp gücümüze güç katacağız. Önümüzdeki ilk seçimler yerel seçimler olduğundan bu seçimler bizim başarımızın ölçüleceği seçimdir. Bu yüzden kaybedecek vaktimiz yok. Daha fazla insana ulaşıp hedefe daha kısa sürede ulaşmalıyız. Sözlerimi tamamlarken heyecanınızı kaybetmeden çalışmalarınıza devam etmenizi ve gerçekleştirdiğiniz çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Yolunuz, yolumuz açık olsun, Rabbim yardımcımız olsun.”

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat