Özdilek

Siyaset

Parti tabanından tepki alıyorum!

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, il başkanları toplantısı ile ilgili parti tabanından tepki aldığını söyledi

20 Ocak 2018 Saat: 13:57
Parti tabanından tepki alıyorum!
Parti tabanından tepki alıyorum!

Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik, gazeteciler ile bir araya geldi. Çelik il başkanları masası hakkında konuşarak, “ Bazı arkadaşlarımız bizi de katıldığımız için tepki gösteriyor” dedi.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti binasında düzenlenen kahvaltıya Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik’in yanı sıra İl Başkan Yardımcısı Nihat Yıldız, yönetim kurulu üyeleri ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ile çok sayıda gazeteci katıldı.

“Güçlü olmanızı arzu ediyoruz”

Kahvaltı sonrasında açıklama yapan Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik, “Sizinle ile bir araya gelmek bizleri mutlu etti. Kocaeli’de görev yapan gazetecilerimizin güçlü olmasını arzu ediyoruz. Şehrin bütün kötü ve iyi haberleri ilk size geliyor. Kurumlarımızı da siyaset üstü düşünerek hareket etmemiz gerekir.  Önümüzdeki süreçte bu yapının daha da güçlü halde çalışmalarına devam edeceğine inanıyoruz” dedi.

İşin ruhu bozuldu

Gündemde sıkça tartışılan MİA projesi ile ilgili de açıklamalarda bulunan Çelik, “Uygulanabilir bir proje olarak görmüyoruz. İşin ruhu bozuldu. 2019’da yeniden planlamak zorundayız. Güzel bir projedir. Ancak şu ana kadar gelişim sürecinde sıkıntılar yaşanmıştır. Proje emsal teşkil etmemelidir” diye görüş bildirdi.

Kendimiz oluşturmak zorundayız

İl başkanları toplantısına değinen Çelik, partiden bazı eleştirilerin olduğunu söyledi. Çelik, “Biz kendi yapımızı kendimiz oluşturmak zorundayız. Bu toplantılar Saadet Partisi önceliğinde başladı. Tabi CHP İl Başkanı Cengiz ağabey, kendi tabanının bu oluşum içerisinde olmasını istemediğini ifade etti. Ama bu masayı zedeleyecek bir hareket yapmamamız lazım. Bazı arkadaşlarımız bize de eleştiri getiriyor. Ancak faydası olan bir çalışmaya katkı sağlamak lazım” dedi.

HABER: Ufuk BAGAN

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat