Özdilek

Aşayiş

Parklarda polis uygulaması

Vatandaşların güven ve huzuru için dinlenme, spor, sohbet ve çocukların oyun alanları olan park ve bahçelerde Parklar Berkemal uygulamasının 2’incisi yapıldı.

31 Ekim 2017 Saat: 09:41
Parklarda polis uygulaması
Parklarda polis uygulaması

Tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak düzenlenen uygulama aynı zamanda Kocaeli’nin Derince ilçesinde gerçekleştirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen uygulamaya motosikletli yunus timleri, narkotik ekipleri, motosikletli trafik polisleri, Mobil Park Polisi ve Derince İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerinden oluşan 10 ekip ve 32 personel katıldı.Parklar Berkamal 2 uygulamasında Derince ilçesinde bulunan toplam 23 park ve bahçelerde 102 şahıs ve 6 araç sorulandı. Zübeyde Hanım Parkında bir ağacın dibindeki bankta oturan 3 kişiyi sorgulamak isteyen polis ekipleri, şahısların oturdukları bankın hemen yanında bir gazete kağıdı ve poşete sarılı halde esrar ele geçirdi. Şüpheliler, parka yeni geldiklerini, esrarın kendilerine ait olmadıklarını iddia etseler de polisleri ikna edemedi. Gözaltına alınan 3 kişi ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.Uygulamalar kapsamında gözaltına alınan 3 kişinin de aralarında bulunduğu 5 şahsın yapılan üst aramasında toplam 84.90 gram esrar maddesi, bir şahsın yapılan üst aramasında ise kurusıkı tabanca ve 5 adet mermi ele geçirilirken şahsa 914 TL idari para cezası kesildi. Uygulamada tecilsiz ve terk konumunda olduğu tespit edilen bir adet motosiklet trafikten men edildi. Uygulamaların aralıksız olarak devam edeceği kaydedildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat