Özdilek

Aşayiş

Park halindeki aracı soyan hırsız yakalandı

Başiskele İlçesi Yeşilyurt Mahallesinde bulunan özel güvenlikli bir sitede, H.A isimli vatandaşa ait park halindeki arazı soyan hırsız yakalandı.

24 Aralık 2017 Saat: 13:25
Park halindeki aracı soyan hırsız yakalandı
Park halindeki aracı soyan hırsız yakalandı

Başiskele İlçesi Yeşilyurt Mahallesinde bulunan özel güvenlikli bir sitede, H.A isimli vatandaşa ait park halindeki araçtan  hırsızlık yapıldı. Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü  Hırsızlık Büro Ekipleri araçta bulunan 300 bin liralık senet, 20 tam , 20 yarım ve 40 çeyrek bilet ile birlikte  oynanmış 2  sayısal loto, 2 süper loto ve 2 on numara kolonu  ve1 adet laptop çalınmas ile ilgili soruşturma başlattı. Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü  Hırsızlık Büro Ekipleri ve Yankesicilik Büro Ekipleri yapmış olduğu çalışmalar sonucu  olay yerindeki şahısı ve sonrasında bindiği aracı tespit etti. Yapılan takip ve incelemeler sonucu özel güvenlik olarak çalıştığı öğrenilen E.T(33) isimli şahısı Başiskele  Paşadağ mevkiinde yakalanarak gözaltına alındı. Şahıs ile birlikte araçtan çalınan  piyango biletleri, şans oyunları kolonları,  laptop ve senetler elegeçirildi. Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri biten şüpheli  adli merciilere sevk edildi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat