Özdilek

Siyaset

“Paralarıyla rezil oluyorlar”

Seçim gezileri kapsamında üç ayrı ev ziyareti yapan CHP’nin İzmit adayı Sefa Sirmen, Büyükşehir ve İzmit Belediyesi’ne reklam harcamaları üzerinden yüklendi. Sirmen, yerel yöneticileri eleştirerek, “Paralarıyla rezil oluyorlar” de

22 Şubat 2014 Saat: 09:59
“Paralarıyla rezil oluyorlar”
“Paralarıyla rezil oluyorlar”

CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen, önceki akşam Kadıköy Mahallesi Aktürk Sokak sakinlerinden Cemile-Sabri Soydan, Alikahya Fatih Mahallesi Kemal Sunal Caddesi sakinlerinden Fatma-Ali Evren ve Yahya Kaptan Çözüm Sokak sakinlerinden Hikmet-Salih Şenses ailelerinin evlerine konuk oldu. Gittiği her evde büyük bir sevgi seli ile karşılaşan Sirmen’e ziyaretlerinde meclis üyesi adayları Bozkurt Uslu ve Aliye Hali Meriç, İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Zerrin Özen ve partililer eşlik etti.

 

30 MART ÇOK ÖNEMLİ

Sirmen ziyaretinde mevcut belediye yönetimine eleştirilerde bulundu. Reklamlarla halkın gözünün boyandığını söyleyen Sirmen, “Belediyenin yıllık 14 milyon lira reklam bütçesi var. Halkın gözü boyanıyor. 30 Mart seçimleri çok önemli. 17 Aralık’a tepkililer. Ne kadar paralel devlet deseler de her şey delilleri ile ortada. Bu olanlar insanları etkileyecek. Vicdan ağır basacak” diye konuştu.

 

SİRMEN’DEN TESİS İSTEDİLER

Sirmen’e çok yakın alaka gösteren vatandaşlar ise kedisinden sandıklara sahip çıkmasını istediler. Vatandaşlar, “Kazanılan seçimi sandıkta yine kaybetmeyin” dediler. Yahya Kaptan sakinleri ise Sirmen’e dert yanarak, “Buradan oy alamayacaklarını bildiklerinden mahallemize hizmet yapmıyorlar. Sizden spor tesisi istiyoruz. Sporcumuz çok ama tesis yok” dedi.

 

PARASIZ DÜNYALARI KURDUK

Yaptığı ziyaretlerinde halkın sorunlarını dinleyen başkan adayı Sefa Sirmen, geçmişte yaptıklarından örnekler verdi. Sirmen, şöyle konuştu: “Bunlarda para var ama paranla da rezil olabilirsiniz. Biz para olmadan dünyaları kurduk. Yaptıkları çiçek böceklerle rezil oluyorlar.” Yahya Kaptan için güzel projeleri olduğunu belirten Sirmen, 28 Şubat’ta mahalledeki büro açılışına vatandaşları davet etti.

 

SİRMEN İÇİN ŞİİR YAZDI

1999 yılında Sefa Sirmen sayesinde cüzi ücretle ev sahibi olduğunu söyleyen emekli öğretmen Semahat Polat ise, Sirmen’e olan minnetini ifade etmek için yazdığı şiiri okudu. Şiiri okurken oldukça heyecanlanan Polat, “Sefa Bey için yapabileceğim tek şey buydu. Umarım beğenmiştir” dedi.

 

Polat’ın Sirmen için yazdığı şiir…

 

 

Sefa beye

 

İzmit’ine ‘hey hey’ dedi elleri

Halkına ‘selam’ dedi

Akarca’ya kondurdu sıra sıra evleri

Evsizlerin güldü yüzleri

Yolu açık olsun, dert görmesin elleri

Sirmen ile güldü İzmitlinin yüzleri

İzmit’ine ‘hey hey’ dedi elleri

‘Dağa taşa selam, hizmete devam’ dedi

‘Çalışmaya varım’ dedi

Ağaran saçlarında rüzgarlar

Cumhuriyet türküsünü söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat