Özdilek

Ekonomi

PALGAZ: KİRAZPINAR KONUTLARININ SORUMLUSU BİZ DEĞİLİZ

TOKİ tarafından Kirazpınar’da yaptırılan toplu konutlarda doğalgaz verilememesi ilgili sorunun konutlardaki doğalgaz projelerini hazırlayan firmadan kaynaklandığı belirtildi.

27 Aralık 2012 Saat: 19:01
PALGAZ: KİRAZPINAR KONUTLARININ SORUMLUSU BİZ DEĞİLİZ
PALGAZ: KİRAZPINAR KONUTLARININ SORUMLUSU BİZ DEĞİLİZ

     PALGAZ konut Müşterileri Satış Müdürü Ertan Köksal, Kirazpınar TOKİ konutlarında oturanların doğalgazlarının verilememesinin sebebinin kendileri olmadığını söyledi.  Köksal konutlarda oturanlara doğalgaz verilmediği  konusunda vatandaşların yapmış olduğu eylemdeki  açıklamalara yanıt verdi.

       Konutlarda oturan 236 konut sahibinin aboneliklerinin yaz aylarında yapıldığını, kapılarına kutularının takıldığını ifade eden Köksal, “Konutlarda bulunan 6 blok 236 dairenin abonelikleri mevcut  fakat proje teslimi tarafımıza yapılmadığı için gaz kullanım sözleşmesi yapılmamıştır.( Diğer bloklar için ise herhangi bir abonelik mevcut değildir.) Bu sebeple gaz arzı sağlanamamıştır. Yani tesisatçı firma ile konut sakinleri arasında oluşan maddi sıkıntılardan ötürü proje tarafımıza ulaşmamış ve kullanım sözleşmesi yapılmadığı için gaz arzı sağlanmamıştır” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat