Özdilek

Güncel

Paletçiler Dernek Kurdu

Gebze ve bölgesinde faaliyet gösteren palet imalatçıları bir açtı altında toplandı. Geçtiğimiz haftalarda kuruluşu gerçekleşen GAPSİAD ilk kongresini yarın yapacak.

23 Şubat 2014 Saat: 00:34
Paletçiler Dernek Kurdu
Paletçiler Dernek Kurdu

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'nda faaliyet gösteren Palet imalatçıları geçtiğimiz haftalarda bir araya gelerek Gebze Ahşap Palet Geri Kazanımcı Sanayi ve İşadamları Derneği kuruldu. Geçtiğimiz Aralık ayında bölgede faaliyet gösteren palet imalatçıları kuruluşunu gerçekleştirmiş ve ilk geçici yönetimini kurmuştu. Kurucu Başkanlığını Dilovası'nda faaliyet gösteren Profesyonel Orman Ürünleri A.Ş.'nin sahibi Taner Erdoğan, yönetimde ise Aktiv Palet'in sahibi Eraslan Güzel, Çimenler Ambalaj'ın sahibi Ali Çimen, Musluoğlu Ambalaj'ın sahibi Erkan Muslu, Ozon Palet'in sahibi Mustafa Şimşek, Eroğlu Ambalaj'ın sahibi Erdoğan Eroğlu ve Musluhan Palet'in sahibi Ali Osman Muslu yer alıyor.

Yaklaşık iki aydır çalışmalarını yürüten GAPSİAD yarın ilk olağan genel kurulunu gerçekleştirecek. 65 üyesi bulunan GAPSİAD, yarın Gebze Belediyesi karşısı Şamdan İş merkezi üçüncü katta saat 14:00'te gerçekleşecek kongrede Taner Erdoğan yeniden aday oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat