Özdilek

Siyaset

Özzeren’den hem kutlama hem de destek

DSP İl Başkanı Hayati Özzeren yaptığı basın toplantısında Kocaelispor’a herkesin sahip çıkmasını istedi

6 Şubat 2015 Saat: 15:27
Özzeren’den hem kutlama hem de destek
Özzeren’den hem kutlama hem de destek

DSP İl binasında yapılan basın toplantısında konuşan hayati Özzeren, “Öncelikle Kocaelispor’umuzun liderliğini kutluyor,Kocaeli halkını ayağa kalk kampanyası çerçevesinde takımımıza sahip çıkmaya çağırıyorum. KEV’ in Kocaelispor’un öz malı olan tesisler geri verilinceye kadar KOCAELİSPOR’a destek amacıyla tüm basın açıklamalarımızı KOCAELİSPOR atkısı ile yapacağımızı ve daha önce yaptığımız açıklama ile KEV’e verdiğimiz çelenk siparişlerimizi askıya aldığımızı ve bu kararımızın KEV’in, KOCAELİSPOR’un tesislerini geri vermesine kadar devam edeceğimizi kamuoyuna saygıyla duyuruyor ve halkımızı da bu protestoya katılmaya davet ediyorum” dedi.

“ARAÇLAR DENETLENİYOR MU?”

Özzeren açıklamasına, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra köylerinde çalışan araçları acaba denetliyor mu? Kandıra köylerinde çalışan halk otobüslerinde Kentkart terminalleri neden yok? Kandıra Sefalı Köyü Muhtarı Tevfik BİRCAN halkla dalga geçip kentkart terminalleri ne renk olsun diyebilecek kadar hayasızca tavır takınma cesaretini nerden bulmaktadır? Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köylerde yaşayan gençleri köyden göç ettirdi, şimdi de bu ve bu gibi uygulamalarla 65 yaş üstünü de köyden göç ettirip köylerde yaşamı iyice sıkıntılı hale mi getirmek istemektedir? Eleştirileri ile devam etti.

“ALGI OPERASYONU YAPIYORLAR”

DSP İl Başkanı Hayati Özzeren eleştiri oklarını AKP hükümetine yönelterek, “AKP iktidarı her alanda algı operasyonları ile halkı yanlış bilgilendirip sürekli algı operasyonlar yapmaktadır. Bunun son örneği gerek BANKASYA’ya TMSF tarafından

yönetimine el konulması; ancak sanki BANKASYA batmış gibi bir algı operasyonu yapılarak ticari bir işletmenin batırılmak istenmesi, gerekse de 7 Haziran’da sanki Milletvekili seçimi değil de Başkanlık sistemi oylanacakmış gibi algı operasyonu ile Tüm televizyonlarda Başkanlık sistemi tartışılmaktadır. Ahmet Davutoğlu 23 Nisan Başbakanı olalı beş buçuk ay oldu. Başkanlık sisteminin devamlı algı operasyonu ile tartışılması AKP de Cumhurbaşkanı ile 23 Nisan Başbakanının ipleri koparttığı akıllara gelmektedir. Bunun en açık örneğini Sayın Bülent ARINÇ’ın “ Başkanlık konusunu Cumhurbaşkanımız gündeme getiriyor. Milletvekillerimiz de görüşlerini söylüyorlar. Hükümetin böyle bir çalışması yok. Geçen hafta da görüşmedik . Bu hafta da yok.” Diyerek demeç vermesi en önemli göstergedir” diye konuştu.

“ÇIKAR AMAÇLI ŞİRKET GİBİ YÖNETİYORLAR”

DSP İl Başkanı Özzeren açıklamalarını şu sözlerle tamamladı: “AKP iktidarı gerek partiyi gerekse ülkeyi çıkar amaçlı bir şirket gibi yönetmektedir. Maliye Bakanı Mehmet ŞİMŞEK “ 1.000.000.000 m2 hazine arazini satarak 5.000.000.000 T.L gelir edildiğini” söylemektedir. Bu hazine arazilerinin m2 bedeli ortalama 5 T.L. ye gelmektedir. Sayın Mehmett ŞİMŞEK’e soruyorum. Bu hazine arazileri kimlere peşkeş çekilmiştir? Eğer m2 si 5 T.L. den başka hazine arazileri varsa bunları da halka arz etsinler, zannediyorum halkımız da bu arazilere rağbet göstereceklerdir. AKP 7 Haziran seçimlerinde, dağılmadan önceki son kavgayı içinde yaşamaktadır. Başkanlık sisteminin sürekli gündeme taşınması bir algı operasyonudur ve AKP iktidarı bunu başarıyla yapmaktadır. Algı operasyonun altında yatan ise Ekonomik verilerin iyi olmadığındandır. Ekonomi çökmüştür. Bu çöküşü kamunun elindeki varlıkları satarak geçici bir çözüm üretmeye çalışıyorlar. Ama halkımız AKP ye gereken dersi 7 Haziran da sandıkta verecektir”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat