Özdilek

Siyaset

Özzeren, basına saldırıyı kınadı

DSP Kocaeli İl Başkanı hayati Özzeren, bugün KOÜ Umuttepe Kampusunda çıkan olaylarda polis tarafından saldırıya uğrayan basın mensuplarına geçmiş olsun dileklerini iletirken, “Basına saldırıyı şiddetle kınıyorum” dedi

30 Aralık 2015 Saat: 19:57
Özzeren, basına saldırıyı kınadı
Özzeren, basına saldırıyı kınadı

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampusunda bir araya gelen Halkların Demokratik Kongresi öncülüğünde bir araya gelen öğrenciler ile güvenlik güçleri arasında çıkan olayları görüntülemeye çalışan basın mensuplarına yapılan saldırıya DSP Kocaeli İl Başkanı Hayati Özzeren’den tepki geldi.

“SALDIRI KABUL EDİLEMEZ”

Demokratik Sol Parti Kocaeli İl Başkanı Hayati Özzeren, son dönemlerde yurdu çeşitli illerinde basın mensuplarına karşı yapılan saldırıların bir benzerinin bugün ilimizde yaşanmasını üzüntüyle karşıladığını söyledi. Özzeren, “Çıkan olaylarda görevini yapan basın mensuplarına, emniyet güçlerince yapılan saldırı kabul edilemez. Bu saldırıyı esefle ve şiddetle kınıyor, bu saldırıya maruz kalan emekçi basın mensuplarına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.

“BARIŞ VE HUZUR YILI OLSUN”

Öte yandan yeni yıl ile ilgili dilek ve temennilerini dile getiren Demokratik Sol Parti Kocaeli İl Başkanı Hayati Özzeren, “Savaşların sona erdiği, huzur ve refah ortamının yeniden tesis edildiği, 2016 yılının başta ülkemiz olmak üzere tüm dünya için barış ve huzur yılı olmasını diliyor, savaşsız, kavgasız ve insanca yaşanan bir yıl olmasını arzu ediyorum” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat