Özdilek

Siyaset

Özzeren Aday Tanıtımında, Koruma İstedi

DSP’de beş isim daha aday adaylığını başvurusunu yaparken, İl Başkanı Hayati Özzeren eleştirilerinin dozajını arttırdı, Koruma istedi.

11 Mart 2015 Saat: 22:53
Özzeren Aday Tanıtımında, Koruma İstedi
Özzeren Aday Tanıtımında, Koruma İstedi

Milletvekili seçimleri yaklaşırken, Demokratik Sol Parti’de aday adaylarının başvuruları da hız kazandı. DSP’den Kocaeli Milletvekili aday adayı olan Selime Tanta, Kamil Demirkol, Meral Oral, Remzi Kuzu ve Yügeday Çağlı Bakan, başvuru evraklarını DSP İl Başkanı Hayati Özzeren’e teslim etti. DSP’de bugünkü başvurularla aday adayı sayısı 13’e yükseldi.

“TEHDİT ALTINDAYIZ, KORUMA İSTİYORUZ”

DSP İl Başkanı Hayati Özzeren, partisinin milletvekili aday adaylarının başvuru dosyalarını teslim aldıktan sonra açıklama yaparak adaylıkların devam edeceğini belirtti. Özzeren, AKP İl eski Başkanı ve AKP’nin milletvekili aday adayı Mahmut Civelek’in korumalarına değinerek, “Tehdit altındayız. Biz hükümeti eleştiriyoruz. Devletin vali ve emniyet müdürlüğü AKP’nin eski il başkanı Mahmut Civelek’e koruma vereceğine bizlere versin. Vali ve emniyet müdürü hükümetin görevlisi olmayı bıraksın” dedi.

 

Selime Tanta kimdir?

Selime Tanta, 1970 Selimiye doğumlu. Evli ve 1 çocuk annesi. İki yıldır DSP üyesi ve Başiskele ilçe başkanlığı yaptı. Tanta aday adaylığı için “Ülkenin kaderini DSP olarak değiştireceğiz. Şimdi DSP zamanı” dedi.

Kamil Demirkol kimdir?

1938 Kandıra doğumlu yaşlı çınar Kamil Demirkol, evli ve beş çocuk babası. 1995’te ilçe seçim komisyonuda yer aldı ve ticaretle uğraşıyor. Demirkol aday adaylığı ile ilgili “DSP’li ayrılmaz kişiler olarak sonuna kadar görevimizi devam ettireceğiz. DSP’nin devam etmesi taraftarıyız. Ömür boyu DSP’deyiz” dedi.

Meral Oral kimdir?

Meral Oral, 1972 Akçakoca doğumlu. Evli ve 3 çocuk annesi ev hanımı. 1999’dan beri DSP’nin içinde. 2001’de il yöneticiliği daha sonra kurultay delegeliği yaptı. Oral aday adaylığı ile ilgili “Tarlada, fabrikada çalışan tüm emekçi kadınlar adına Meral Oral olarak DSP için varım” dedi.

Remzi Kuzu kimdir?

Remzi Kuzu 1957 doğumlu ve evli. DSP’de aktif görevi bulunmuyor fakat yıllardır parti üyesi olarak koşturmuş birisi. Bekirpaşa Belediyesi’nden emekli. DSP’nin ikinci engelli adayı. İzmit doğumlu Kuzu aday adaylığı için şunları söyledi: “Buna layık görüldüğüm için başkanımıza teşekkür ediyorum. Elimden geldiği kadar siyasi hayatımı ölünceye kadar DSP’de sürdüreceğim” dedi.

Yügeday Çağlıbakan kimdir?

Yügeday Çağlıbakan, 1984 İzmit doğumlu. Mali müşavir. İl saymanlığından istifa ederek milletvekili aday adayı oldu. Çağlıbakan açıklamasında “5 yıldır DSP saflarındayım. İlçe yönetiminde sekreterlik yaptım. İl yönetiminde saymanlıktan istifa ederek aday adayı oldum. Hayırlı olsun” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat