Özdilek

Güncel

Özmural, yönetimini tanıttı

Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ünal Özmural, Demokrat Mühendisler Grubu’nun adayı olarak bir kez daha göreve talip olacak.

9 Ocak 2016 Saat: 18:10
Özmural, yönetimini tanıttı
Özmural, yönetimini tanıttı
Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ünal Özmural, 16-17 Ocak tarihlerinde yapılacak olan genel kurulda Demokrat Mühendisler Grubu’nun adayı olarak bir kez daha göreve talip olacak.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB)’a bağlı Makine Mühendisleri Odası (MMO) Kocaeli Şubesi, 16-17 Ocak tarihlerinde olağan genel kurulunu gerçekleştirecek. Kongreden önce MMO üyeleri Çarşı Yapı AVM’de bulunan MMO Uygulamalı Eğitim Merkezi’nde bir araya gelerek danışma kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Şube üyeleri daha sonra KYÖD’de gerçekleştirilen tanışma toplantısında bir araya geldi.

 

LİSTEDE İKİ DEĞİŞİKLİK

Kongre için çalışmalara başlayan Demokrat Mühendisler Grubu’nun hazırlanan aday listedeki başkan adayı yeniden Ünal Özmural olacak. Gerçekleştirilen toplantıda yönetim kuruluna aday olan üyelerin de tanıtımı yapıldı. Açıklanan yeni listede mevcut yönetimden yalnızca iki isim yer almadı. Mevcut yöneticilerden Mehmet Babaoğlu ile Soner Biçer’in kendi istekleri ile listeye girmedikleri belirtildi. Listeden çıkan iki ismin yerine yedek aday listesinden İlbeyi Kılavuz ve Ömer Aydın yer aldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat