Özdilek

Kültür/Sanat

Özgürlüğü yakala fotoğraf Yarışması

KYÖD, düzenlediği özgürlük temalı fotoğraf yarışmasıyla Sivas'ta bir okulun kütüphanesini kitap doldurmayı hedefliyor.

18 Mart 2016 Saat: 00:54
Özgürlüğü yakala fotoğraf Yarışması
Özgürlüğü yakala fotoğraf Yarışması

Kentimizin sosyal sorumluluk projeleri anlamında önemli işlere imza atan derneklerinden KYÖD, ülke çapında başlattığı fotoğraf yarışmasıyla, katılımcılardan kitap toplayarak “Sivas Türk Telekom Çok Programlı Anadolu Lisesi'ni” bir kütüphane sahibi yapmayı hedefliyor. “Özgürlüğü Yakala” sloganıyla başlatılan fotoğraf yarışmasına, şimdiden onlarca fotoğraf sanatçısı başvuru yaptı. Yarışmaya başvurmak isteyenler için son tarih ise 11 Nisan olarak belirlendi.

 

ÖZGÜRLÜĞÜ YAKALA

“Özgürlüğü Yakala” sloganıyla başlatılan fotoğraf yarışmasında katılımcı fotoğrafçılar, yarışmaya üç adet kitap karşılığında özgürlük temasını işledikleri fotoğraflarla katılım sağlarken, yarışmanın seçici kurulu da kentimizin önemli isimlerinden oluşmakta. Ünlü karikatürist Muhammet Şengöz, fgazeteciler cemiyeti başkanı Çetin Gürol, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu Kurucu Başkanı Özcan Taras,  fotoğraf sanatçısı Cengizhan Güneşen ve KYÖD'ü temsilen Şule Yurdagül yarışmanın seçici kurulunda görev yapıyor.

 

“EN BÜYÜK MUTLULUK”

Konuyla ilgili bir açıklama yaparak kamuoyunu bilgilendiren KYÖD Başkanı Turgay Yılmaz; Gençlik yapılanmamız olan Genç KYÖD ile birlikte düzenlediğimiz fotoğraf yarışmamızda özgürlük temasını konu olarak seçtik. Yarışmaya şimdiden pek çok fotoğraf sanatçısı başvurmuş durumda. Yarışma tamamlandığında Sivas'ta bulunan bir okulumuza kütüphane kazandırmış olacağız. Bu bizim için en büyük mutluluk olacak” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat