Kültür/Sanat

ÖZEL MİNİK YILDIZLAR KREŞİ’NİN MUHTEŞEM AÇILIŞI

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

     Özel Minik Yıldızlar Kreş ve Gündüz Bakımevi görkemli bir açılış ile hizmete girdi. Açılış'a başta Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak olmak üzere Darıca protokolü, eğitimciler ile çok sayıda Darıca'lı aile katıldı. Coşkulu saatlerin yaşandığı açılışta Darıca Kaymakamı Osman Ateş ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak açılış kurdelesini birlikte keserek kreşin önemini anlatan birer konuşma yaptılar.

AMAÇ: KALİTELİ HİZMETİ SUNMAK

Darıca’da 2 bin dönümlük bir arazi üzerinde kurulu 3 kattan oluşan, müstakil bir binaya sahip Özel Minik Yıldızlar Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde 2-6 yaş grubu çocukların bakımı, tam gün, yarım gün ve saatlik bakım hizmetinin yanında, hafta sonu çalışan anne – babalar için Cumartesi bakım hizmet verilecek.

Eğitimci ve deneyimli kadrolar ile uzman bir psikoloğun görev aldığı Özel Minik Yıldızlar Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde her hafta sonu bir organizasyon düşünülüyor. Kreşte velilere yönelik eğitimden, bahçe etkinliğine, Evcil hayvanların beslenmesinden gezilere kadar oldukça renkli ve eğitimsel çalışmalara hedeflenirken, Kurum yetkililerinden tarafından yapılan açıklamada amacın kaliteye önem veren ve bunu arzulayan Darıca ve bölge halkına istenilen be beklenen hizmeti vermek olduğu ileri sürüldü.

GÖZÜNÜZ ARKADA KALMAYACAK

Açılışta yetkililer tarafından yapılan açıklamada "En değerli varlığınızı çocuğunuzu gözünüz arkada kalmadan emanet edebileceğiniz bir kurumu yaşama geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuk hayatının en önemli evresini bizimle birlikte geçirecektir. Hedefimiz Sevgi dolu, öz güvenini kazanmış, bir takım becerilere sahip olan, kendini ifade edebilen, özgür, saygılı ve Milletine, devletine saygılı Atatürk gençliği yetiştirmektir. 2000m2 bahçe içinde, 3 katlı triplex villada, 6 derslik, 72m2 oyun salonu, yemek salonu, mutfak, müdür odası, öğretmen odası her katta ayrı tuvaletler ve her yönden güneş görebilen bir binaya sahibiz. Şimdi Darıca ve tüm Bölge’deyaşayan ve ilgili tüm ailelerimizi bizimle tanışmaya ve görüşmeye davet ediyoruz" denildi.

İŞTE TÜM ÖZELLİKLERİ İLE MİNİK YILDIZLAR

Kurucu Nesrin Yüca ; 1970 doğumlu 20 yıl özel sektörde yöneticilik yapıyor.

Kurucu Sevgi Yılmaz ; 1970 doğumlu 15 yıldır, Milli eğitim Kurumlarında ve Özel Kurumlarda Öğretmenlik hizmetinde bulunmuş, Şimdi kendi kurumumu olan Minik Yıldızlarda bizzat öğretmenlik yapacak.

Sorumlu Müdür Özlem Kolan; Psikoloji bölümü mezunu olan, eğitimlerle kendini geliştirmiş ve sektörde 5 yıllık tecrübeye sahip bir uzman

Grup Sorumlusu Tuğçe Yılmaz Okul Öncesi 2 yıllık üniversite mezunu olan Yılmaz özel sektörde tecrübesini Minik Yıldızlarda icra etmenin mutluluğunu yaşıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat