Özdilek

Sağlık

Özel Marmara Tıp Merkezi Derince’de Açıldı

Özel Körfez Marmara Hastanesi’nin ikinci şubesi Özel Derince Marmara Tıp Merkezi ikinci şubesini açtı

5 Kasım 2016 Saat: 16:16
Özel Marmara Tıp Merkezi Derince’de Açıldı
Özel Marmara Tıp Merkezi Derince’de Açıldı

‘Sağlık Mutluluktur’ sloganı ile 1995 yılından beri Körfez’de sağlık hizmeti veren, Özel Körfez Marmara Hastanesi 21 yıllık tecrübesi ile Özel Derince Marmara Tıp Merkezini açtı .

 Açılışa Derince Marmara Tıp Merkezi Genel Müdürü Esener Maçil,AK Parti Milletvekili  Zeki Aygün, AK Parti Milletvekili Cemil Yaman,CHP Milletvekili Tahsin Tarhan, Kocaeli Büyükşehir Başkan Danışmanı Zekeriya Özak,Körfez  Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti il Başkanı Şemsettin Ceyhan,Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, , Kocaeli Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Ellialtı,Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can,Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut,Kocaeli Büyükşehir Kent Konseyi Başkanı  Abdullah Köktürk, AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ak, AK Parti il eski Başkanı Mahmut Civelek , eski Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice başta olmak üzere çok sayıda protokol üyesi ve davetli katıldı.

 Hizmet Alanları

Özel Derince Marmara Tıp Merkezi’nde Kulak Burun Boğaz, İç Hastalıkları, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Ortopedi ve tramvatoloji, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Genel Cerrahi, Göz Hastalıkları, Sağlıklı Beslenme ve Diyetisyen, Aile Danışmanı ve Psikoloji, Ağız ve Diş Sağlığı, Acil Servis, Üroloji, Dermatoloji, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Çocuk Cerrahisi ile  SGK ve özel sağlık sigortalı hastalara hizmet vermeye başladı.

 Açılışta konuşma yapan Özel Derince Marmara Tıp Merkezi Genel Müdürü Esener Maçil, “Özel Körfez Marmara Hastanesi olarak 21 yıldır bölgemizde sağlık hizmeti veriyoruz. Bu kapsamdaki tecrübelerimiz ile açılan Özel Derince Marmara Tıp Merkezi kurulduğu ilk günden beri heyecan duyduğumuz bir merkezdi. Ağustos ayı itibari ile hizmete açılan ve bölgenin sevilen doktorlarının da aynı çatı altında hizmet vermeye başlaması hastalarımızın ilgisini daha da çok arttırdı.  Tedavi alan sayısının hergün artması, bölgedeki en temel ihtiyaç olan özel sağlık hizmetlerini karşılıyor olmamız bizleri daha da çok sevindirdi. Bu kıymetli günümüzde Tıp Merkezimizin hizmete açılış sürecinde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün tıp merkezimizi açılış heyecanı ile taçlandırdık. Öncelikle siz değerli basın mensuplarımıza ve açılışımıza katılan protokolümüze, kıymetli misafirlerimize, katılamayıp tebriklerini, güzel dileklerini bizler ile paylaşan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

 Maçil’in ardından konuşma yapan protokol sağlık politikaları ve sağlık hizmetlerini anlattılar. 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat