Özdilek

Eğitim

ÖZEL GEBZE KOLEJİNDE COŞKULU BAŞLANGIÇ

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

2010-2011 öğretim yılı Özel Gebze Eğitim Kurumlarında coşkulu kutlamalarla başladı. Programı Seyhan Deniz Nişancı Türkçe olarak, Ekim Fırat Karakoç İngilizce olarak sundular. Müzik Öğretmeni Mustafa Yapıcı yönetiminde saygı duruşu yapılarak, İstiklal Marşı tüm katılımcılarla coşkuyla söylendi.

 

1. sınıfa yeni başlayan öğrencilerden Ali Özant, Gülşen Özant ilköğretim haftası şiiri seslendirerek büyük alkış aldılar. Öğrenciler adına günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Ece Dolmacı yaptı.Okulumuz müzik öğretmnei Mustafa Yapıcı yönetiminde ilköğretim öğrencilerinden Yağmur Aktepe ve Damla Aktepe gitarlarıyla, Çağla ÇERKEZ orguyla şarkılar seslendirdiler. 3A sınıfından Beril İpek Erdem “Okul” adlı şiiri seslendirdi.

 

Genç öğretmenler adına Behiye Jale Akardere ve bütün öğretmenler adına Yakup Aksoy birer konuşma yaparak Özel Gebze Kolejinin eğitim kalitesini ve başarılarını anlattılar. Lise Müdürü Turgut Yıldırım teşekkür konuşması yaptı. 4A sınıfından Neva Acar seslendirdiği şiirle büyük alkış aldı.

 

Beden Eğitimi Öğretmeni Taner Başaran yönetiminde Özel Gebze Anadolu Lisesi Halkoyunları grubu yaptığı gösteriyle salonu coşturdu.

 

Özel Gebze Anadolu Lisesinin Dünya Şampiyonu öğrencisi Kardelen Tanya Şamdan’ın sunduğu karate gösterisi dakikalarca alkışlandı.

 

Bilgisayar Öğretmeni Özlem Bulut’un hazırladığı okul tanıtımını içeren görsel sunum yapıldı.

 

Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım öğretmeni Duygu Çakır yönetiminde salon süslemeleri yapıldı. Bütün bölümlerin ve öğretmenlerin ortak emeğiyle güzel bir program velilere sunuldu.

 

Programın idaresini yürüten Tolga Torman’ın tanıtımıyla 2010-2011 öğretim yılı öğretmen kadrosu tanıtıldı.

 

Programa veliler, basın mensupları, okul yönetim kurulu üyeleri yoğun ilgi gösterdiler. Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Eyüboğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Fatin Eyüboğlu, öğretmenlere tek tek başarı dileklerinde bulundular.

 

Kocaeli Öncü Gazetesi Sahibi Yüksel Ercan, Gebze Haber Gazetesi Sahibi İsmail Kadı, Çayırova Gazetesi Sahibi Olcay Karabağ programa katılarak ilk gün çocuklarının gösterilerini izlediler.

 

Programın kapanışında konuşan Genel Müdür Murat Kaya;

Özel Gebze Koleji akademik, sosyal, kültürel ve sportif her alanda ulusal düzeylilikte başarılara imza atmaktadır. Bu öğretim yılında kadromuza yeni katılan arkadaşlarla daha da ileri başarılar hedeflemiş bulunmaktayız. Okulumuzun bütün ihtiyaçlarını tam zamanında eksiksiz olarak yerine getiren başta Yönetim Kurulu Başkanımız Sn Alaeddin Eyüboğlu’na ve Fatin Eyüboğlu’na saygıyla teşekkürlerimizi sunuyorum. Başarılı çalışmalarından dolayı idareci ve öğretmen arkadaşlarımı kutluyorum. Hep birlikte daha da başarılı gelecekler oluşturacağız. Yeni öğretim yılımız ülkemize, ulusumuza, bölgemize, ilimize, ilçemize ve okulumuza başarı ve esenlik getirsin.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat