Özdilek

Eğitim

Özdilek’te Cumhuriyet Çocukları’

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Özdilek Alışveriş Merkezi’nin düzenlediği ‘Cumhuriyet Çocukları’ konulu resim yarışması sonuçlandı. Dereceye giren çocuklar ödül yağmuruna tutuldu.

 

 

Özdilek Alışveriş merkezi tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen 6-13 yaş arası İlköğretim Öğrencileri arasında yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Çocukları konulu resim yarışması sonuçları belli oldu. bu yıl dereceye giren öğrenciler;

1. olarak 750,00 TL alışveriş çeki kazanan öğrenci Türkan Dereli İlköğretim Okulundan Burçak Çoban

2. olarak 500,00 TL alışveriş çeki kazanan öğrenci Şehit Selçuk Gökdağ İlköğretim Okulundan  Beray Sarıışık 3. olarak 250,00 TL alışveriş çeki kazanan öğrenci 23 Nisan İlköğretim Okulundan  Burcu Arslan, mansiyon ödülünü öğrenci Amiral Karamürsel İlköğretim Okulundan  Müjgan Doğa Çimen oldu.

Jüri Özel ödülüne Şehit Selçuk Gökdağ İlköğretim Okulundan Görme engelli öğrenci Nazlı Deniz Tantan layık görüldü

 

Dereceye giren öğrencilere 29 Ekim Cuma günü saat 14:00 de düzenlenecek olan törenle sergi açılışı ile hediyeleri verilecek

50 adet sergilenmeye değer resim seçilen yarışmada en çok dereceye giren 23 Nisan İlköğretim Okuluna ve en çok öğrencisi dereceye giren Amiral Karamürsel İlköğretim Okulundan Resim Öğretmeni Sevcan Sevgi Kuzu ye plaket verilecek.

etkinlikler saat 14:00 de Dürdane Özdilek İlköğretim okulun halkoyunları gösterisi ile başlayacak, ödül töreninin ardından Özel Atafen Koleji öğrencileri tarafından dans gösterileri sergilenecek.

Özdilek Alışveriş merkezinde eğlenceler bitmeyecek, yine çocuklar için yarışmalar düzenlenip hediyeler verilecek, yüz boyamalar yapılacak, balonlar, bayraklar dağıtılacak.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat