Özdilek

Güncel

Özdilek’ten Çocuklara Atölye Etkinlikleri

Ramazan ayında yoğun ilgi gören Özdilek Çocuk Atölyesi Temmuz ayında da Özdilek Alışveriş Merkezi’nde çocuklar ile buluşuyor.

19 Temmuz 2016 Saat: 11:43
Özdilek’ten Çocuklara Atölye Etkinlikleri
Özdilek’ten Çocuklara Atölye Etkinlikleri

Özdilek Alışveriş Merkezi’nde Ramazan ayı boyunca yapılan ve çocukların yoğun ilgisi ve katılımı ile gerçekleşen atölye çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu keçeden magnet yapımı ve origami etkinliklerinin yapıldığı atölye de çocuklar kaliteli vakit geçirme fırsatı yakalıyor. Çocuklarının eğlenirken öğrendiğini gören ebeveynler, çocuklarının bir şeyler başarma duygunun hissettiklerini ve bu tür etkinliklerin çocuklarının yararına olacağını dile getirdiler. Çocukların el becerilerini ve hayal gücünü geliştiren etkinliklere katılmasını teşvik eden atölye etkinlikleri, her hafta başka bir konsept ile çocuklar ile buluşacak. Çocuklar bez bebek yapımı, taş boyama, kukla yapımı gibi birbirinden farklı etkinliklere Temmuz ayı boyunca her Cumartesi Pazar ücretsiz katılabilecekler. Uzman eğitmenler eşliğinde atölyeye katılan çocuklar yaptıkları etkinliklerini büyük bir mutluluk ile evlerine götürüp hatıra olarak saklayabiliyorlar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat