Özdilek

Spor

Özdilek’te Yaz Coşkusu!

Finesuits, First Company, First Company Denim, Shefame ve Funfair markalı yeni sezon giyim ürünlerinde 4 al 3 öde fırsatı, 8 – 20 Haziran 2022 tarihleri arasında Özdilek’te.

12 Haziran 2022 Saat: 11:40
Özdilek’te Yaz Coşkusu!
Özdilek’te Yaz Coşkusu!

Özdilek’te Yaz Coşkusu!

Babalar Günü yaklaşırken henüz hediye almaya karar veremeyenler için Özdilek mağazalarında sezonun en trend modelleriyle yüzlerce seçenek birden sunuluyor.

 

Stil sahibi babalar tarzını konuşturacak…

 

Yazın iç ısıtan enerjisiyle buluşurken, konforunu da ihmal etmeyen babalar için birçok seçenek sunan Özdilek’te, hem rahatlığa odaklanan hem de şık detaylarıyla oldukça iyi hissettirecek koleksiyonlar bulmak mümkün oluyor.

 

Yılın her mevsiminde, kendine yakışanı giyme alışkanlığına sahip olan babalar için Finesuits, First Company ve First Company Denim’leşıklığı bir rutine dönüştürmenin tam zamanı!

 

Ailenin minik üyeleri için birbirinden sevimli ürünlerle Funfair çocuk giyim, yazın enerjisiyle dolabını yenilemek isteyenler için ise Shefame kadın giyim ürünleri, 4 al 3 öde fırsatı ile Özdilek’te

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat