Özdilek

Güncel

Özdilek’te Unutulmaz Anneler Günü

Özdilek, birbirinden güzel etkinlikleri ile anneler gününde annelere ve çocuklarına unutulmaz anlar yaşattı.

10 Mayıs 2016 Saat: 11:49
Özdilek’te Unutulmaz Anneler Günü
Özdilek’te Unutulmaz Anneler Günü

TRT Çocuk ekranlarında yayınlanan ve çocukların ilgiyle takip ettiği çizgi film Keloğlan çocukların yoğun ilgisi ile izlendi. Keloğlan, Uzun ve Huysuz karakterlerinin birebir aynısının canlandırıldığı etkinlik çocuklar eğlenceli anlar yaşadı. Özdilek Alışveriş Merkezi’nin girişine kurulan ve  Bilgecan Dede’nin evinin, Kara Vezirin Şatosunun, adımopterin ve sualtının görkemli dekorları ile oluşturulan etkinlik alanına anne ve babalarında ilgisi yoğundu.

Ziyaretçilerin yoğun katılımı ile gerçekleşen etkinlikte ödüllü karikatürist Ertan Sertöz anne ve çocukların karikatürlerini çizdi. Çocukları ile birlikte ücretsiz karikatür çizimi fırsatı bulan annelere çizimler hediye edildi.

Anne ve çocukların birlikte katıldıkları bir atölye alanı kuruldu. Çocukları ile birlikte eğlenceli anlar geçiren anneler magnet yapım atölyesine de yoğun ilgi gösterdi. Annelerinin yardımları ile yaptıkları magnetleri daha sonra annelerine hediye eden çocukların mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

YORUMLAR Üye Girişi

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Bahri 15.05.2016 13:28
Dubaiporta gelmeye yüzü ve cesareti yok,bravo bir avuç cesur ve inatçı sivil topluma!
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat