Özdilek

Kültür/Sanat

Özdilek’te Ulu Önderimiz Saygı ve Sevgiyle Anıldı

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 75. yıldönümünde tüm yurdumuzda bir kez daha saygı ve sevgiyle anıldı.

12 Kasım 2013 Saat: 01:20
Özdilek’te Ulu Önderimiz Saygı ve Sevgiyle Anıldı
Özdilek’te Ulu Önderimiz Saygı ve Sevgiyle Anıldı

    Kartepe ilçesinde bulunan Özdilek Alışveriş Merkezi de Atatürk’ e saygı programına dahil olan işletmelerden biriydi.  

    Özdilek Alışveriş Merkezi 10 Kasım gününe saat 09:05 siren sesi, saygı duruşu ve bayrakları yarıya indirerek başladı. Saygı duruşunun ardından Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından Atatürk fotoğraf sergisi açılışı yapıldı. Özdilek Alışveriş merkezinde gün boyu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ ün en sevdiği Sarı Zeynep müziği çaldı, özel olarak Atatürk köşesi oluşturuldu.

Ayrıca Özdilek Alışveriş Merkezi’ nde Greenbox fotoğraf etkinliği düzenlendi gün boyu gelen misafirlere fotoğraf çekimi yapılarak Atatürk ile beraber fotoğrafları ücretsiz olarak hediye edildi.

Fotoğraflarını alan Özdilek Alışveriş Merkezi misafirleri etkinlikten çok memnun olduklarını bu fotoğrafları ömür boyunca saklayacaklarını dile getirdiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat