Özdilek

Kültür/Sanat

ÖZDİLEK' TE RAMAZAN EĞLENCELERİ

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

 

 

Onbir ayın sultanı Ramazan ayı heryerde olduğu gibi, bölgemizin seçkin kurumlarından biri olan Özdilek Alışveriş Merkezinde çeşitli etkinliklerle yaşanmaya devam ediyor.

Her gece Özdilek' e gelen tüm müşterilere güleryüzlü, yöresel kıyafetli personeller şerbet dağıtıyor. Her Cumartesi akşamı, macun dağıtımı yapılacak, iftar saati öncesi 18:30 ile 20:00 saatleri arası etkinlik alanında birbirinden farklı gösteriler tüm misafirleri eğlendirip Ramazan gecelerini yaşatacak. Hacivat, Karagöz, Meddah, Orta Oyunu, Çocuk Eğlenceleri, Sahne Showları ile iftar saatinin nasıl geldiğini anlamayacaksınız.

Ayrıca Restoran kısmında iftarını yapmak isteyen tüm misafirleri Salı, Çarşamba, Perşembe akşamları eşsiz yorumları ile fasıl grubu karşılıyor. Restoran müdürü Ferit Bektaş, güleryüzlü 55 personeli ile bu eşsiz müzik ziyafetini iftar mönüleri ile birleştirmek isteyen tüm misafirlerini Özdilek Alışveriş Merkezinde Retoranda ağırlamak ve unutulmaz bir gece yaşatmak için çalıştıklarını söylüyorlar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat