Özdilek

Ekonomi

Özdilek’te Cumhuriyet Resimlerle Anlatıldı

Özdilek Alışveriş Merkezi’nin düzenlediği ‘Cumhuriyet Çocukları’ konulu resim yarışması sonuçlandı. Yarışmada dereceye giren çocuklar ödül yağmuruna tutuldu.

29 Ekim 2013 Saat: 21:57
Özdilek’te Cumhuriyet Resimlerle Anlatıldı
Özdilek’te Cumhuriyet Resimlerle Anlatıldı

 

       Özdilek Alışveriş Merkezinin, 29 Ekim 2012 tarihinde Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile düzenlediği ‘Cumhuriyet Çocukları’ konulu ödüllü resim yarışması sonuçlandı. Yarışmanın ödül töreni ve sergi açılışı 29 Ekim Salı günü saat 14:00 de Özdilek Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşti. Katılımın çok yoğun olduğu yarışmanın ödül töreni ve sergi açılışına İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başladı, 6-14 Yaş arası toplam 1500 ilk ve ortaöğretim okulu öğrencisinin katıldığı yarışmada; Atatürk’ün Cumhuriyeti emanet ettiği çocukların gözüyle Cumhuriyet Yönetimi, Cumhuriyet Bayramı coşkusu, çocukların Atatürk ve Cumhuriyet sevgisi temalarının işlenmesi ve böylece çocuklarımızın sevgi, coşku gibi soyut duyguları en yaratıcı şekilde resimleri ile ortaya koyması arzulandı. Yarışmanın değerlendirmesi Kocaeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan Komisyon tarafından gerçekleştirildi.Ödül törenine Özdilek İşletme Müdürü Ayhan Okyar, Özdilek Restoran Müdürü Ferit Bektaş, Mağaza Müdürü Kadir Özer Çalışan ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Sorumlusu Semra Erensoy ve okul müdürleri, öğretmenler, veliler, ve küçük ressamlar katıldı. 

 

Ödül törenine ilk olarak İlköğretim bölümünde dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Birinci Dürdane Özdilek İlköğretim okulundan 6 yaşındaki Evlin Sakaoğlu, İkinci Amiral Karamürsel İlköğretim Okulundan 75 yaşındaki Zehra Avcı, üçüncü Nuh Çimento İlköğretim Okulundan 8 yaşındaki Aslı Kılıç oldu.

Orta Öğretim bölümünde ise Eşref Uslu Ortaokulundan 11 yaşındaki Elif Yaren Yavuz, ikinci 23 Nisan Ortaokulundan 12 yaşındaki Elif Beray Sarıışık, üçüncü Atatürk Ortaokulundan 13 yaşındaki Zeynep Orbay oldu.

Hediyeler birincilere 400 TL değerinde hediye çeki, plaket, ikinciye 250 TL değerinde hediye çeki, plaket, üçüncüye 100 TL değerinde hediye çeki, plaket, Ayrıca 6 adet mansiyon ödülü alan öğrencilere plaket ve hediyeler Özdilek Alışveriş Merkezinin İşletme müdürleri tarafından verildi.

 

Özdilek Alışveriş Merkezi bu yıl onuncusu düzenlenen ‘Cumhuriyet Çocukları’ temalı resim yarışmasına en çok eserle katılan okul ve öğretmenleri de unutmadı. Resim yarışmasına en çok katılımın sağlandığı 30 Ağustos İlköğretim Okulu‘ na ve Resim Öğretmeni dilek öz ve Arzu Süer’e plaket ve hediyeleri Özdilek Alışveriş Merkezi İşletme Müdürü Ayhan Okyar tarafından verildi. Son olarak sergilenmeye değer 50 resmi sergilenmeye değer seçilen öğrencilere katılım belgesi ve hediyeler verildi.

 

Ayrıca 29 Ekim Cumhuriyet bayramı etkinlikleri gün boyu devam etti. Yarışmalar, hediyeler, yüz boyamalar, balon ve bayrak dağıtımı Özdilek Alışveriş Merkezine gelen tüm çocukları çok mutlu etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat