Özdilek

Ekonomi

Özdilek’te büyük sezon indirimi başladı

Sevilen markaların kadın, erkek ve çocuk giyim ürünlerini tek çatı altında buluşturan Özdilek’te, beklenen büyük sezon indirimi başladı.

4 Ağustos 2023 Saat: 23:43
Özdilek’te büyük sezon indirimi başladı
Özdilek’te büyük sezon indirimi başladı

Özdilek’te büyük sezon indirimi başladı

4 Ağustos – 30 Eylül 2023 tarihleri arasında, seçili ürünlerde avantajlı fiyat ve kampanyalar, Özdilek AVM’lerinde ve hipermarketlerinde misafirlerini bekliyor.

 

Moda dünyasında ilgiyle takip edilen markaları bünyesinde bulunduran Özdilek, sezonun en sevilen ürünlerini, fırsatlarla kullanıcılarına sunuyor. Kadın giyimden erkek giyime, çocuk giyimden aksesuara kadar seçili ürünlerde kaçırılmayacak fırsatlar, misafirlerini bekliyor.

 

Sezonun Favorilerinde Kaçırılmayacak Fırsatlar

 

Dünyaca ünlü sevilen markaların yanı sıra Özdilek’in erkek, kadın klasik giyim markaları Finesuits ve Shefame, çocuk giyim markası Funfair, casual giyim markası First Company, First Company Denim ve First Company Sport, ayakkabı markası olan Wishoes ile seçili ürünlerde avantajlı fiyatlar, büyük sezon indirimiyle ziyaretçileriyle buluşuyor.

 

Özdilek 2023 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu’nun favori ürünleri, birbirinden avantajlı fiyatlar ve kampanyalarla stilinize renk katıyor. Şık davetler veya günlük yaşam için sunduğu geniş ürün yelpazesiyle kusursuz şıklığı tamamlamak isteyen misafirlerinin beklentilerini karşılıyor.

 

Hem kaliteli hem de keyifli alışveriş deneyimi yaşatmayı ilke edinen Özdilek, misafirlerini büyük sezon indiriminden yararlanmaları için alışveriş merkezlerine, hipermarketlerine ve online alışveriş sitesi Özdilekteyim.com’a davet ediyor.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat