Özdilek

Güncel

Özdilek’te 19 Mayıs Coşkusu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Özdilek Alışveriş Merkezi’nde büyük bir coşku ile kutlandı. Bir hafta boyunca çeşitli etkinlikler ile kutlanan bayram ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşattı.

22 Mayıs 2016 Saat: 09:25
Özdilek’te 19 Mayıs Coşkusu
Özdilek’te 19 Mayıs Coşkusu

Pazartesi günü Halise Türkkan Ortaokulu sergisi, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin ÜZÜLMEZ’in katılımları ile gerçekleşti. Sergiyi gezen Üzülmez daha sonra kurulan standlarda öğrencilerin yardımları ile ebru yaptı. Salı günü Gazi Lisesi öğrencilerinin hazırladıkları karadeniz halk oyunları gösterisi izleyenleri büyüledi.  Çarşamba günü ise Halise Türkkan Orta Okulu resim öğretmeni ve öğrencileri Özdilek Alışveriş Merkezi ziyaretçilerine ebru uygulaması yaptırdı. Daha sonra yaptıkları ebru uygulamasını hatıra olarak alan ziyaretçiler değişik bir tecrübe yaşadılar.

19 Mayıs Perşembe günü yapılan gençlik konvoyu bisiklet turu yediden yetmişe güzel bir katılım ile gerçekleşti. Geziye saygı duruşu ile başlayan grup profesyonel hocalar eşliğinde Kartepe bölgesinde 11 Km’lik bir alanda gezdiler. Genç yaşlı demeden elliye yakın kişinin katılım gösterdiği konvoyda Kocaeli Üniversitesi Bisiklet Kulübü üyeleri de katılım gösterdi. Yaklaşık bir saat süren tura halkın ilgisi de yoğundu. Daha sonra bayram coşkusu Kafkas ekibinin gösterileri ile devam etti. Hem minik hem de büyük grup ile gösterilerini yapan Kafkas ekibi izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

 

22 Mayıs Pazar günü ise saat 19.00’da “Of’lu Hoca’nın Şifresi 2” filminin galası, başrol oyuncularının katılımları ile Özdilek Alışveriş Merkezi’nde yapılacak. İlk önce söylei yaparak hayranları ile buluşacak olan oyuncular daha sonra özel gösterimde seyirciler ile filmi izleyecekler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat