Özdilek

Kültür/Sanat

Özdilek Destek Oldu Öğrenciler Fidan Dikti

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

         Özdilek Alışveriş Merkezi Her yıl olduğu gibi bu yılda Orman Haftasında alışveriş yapan tüm müşterilerine binlerce fıstık çamı fidanı dağıttı.

Özdilek Alışveriş Merkezi, Tema Vakfı ile birlikte bugün ortaklaşa bir projeye daha imza attı. 1000 adet fıstık çamı fidanı alan Özdilek Alışveriş Merkezi, Tema Vakfı ve Büyükşehir Belediyesi desteği ile Eşme Ahmediye Köyüne çam ağacı fidanı diktiler.

Eşme Ahmediye Köyünde düzenlenen Sosyal Sorumluluk projesine Köye Hizmet Şube Müdürü Aydın ALTINER, Tarım ve Hayvancılığı geliştirme Şefi Ziraat Mühendisi Temel FİDAN, Eşme ahmediye Köyü Muhtarı Muzaffer KABİL, TEMA Vakfı Kocaeli Temsilcisi Nermin TOL ve Özdilek Alışveriş Merkezi Halkla İlişkiler Müdürü Semra Erensoy ve Akşemsettin İlköğretim Okulu Yavru TEMA Öğrencileri ve TEMA Vakfı Danışman Öğretmeni Ayşen ÇAKIRTurgut Reis İlköğretim Okulu Yavru TEMA Öğrencileri ve TEMA Vakfı Danışman Öğretmeni Serpil PINAR Kullar Hacı Mustafa Özsoy İlköğretim Okulu Yavru TEMA Öğrencileri ve TEMA Vakfı Danışman Öğretmeni Dilek UNAY katıldı.

Eşme Ahmediye Köyünde gerçekleşen organizasyonda Çam ağacı dikiminden önce öğrencilere Tema Vakfı Kocaeli Temsilcisi Nermin Tol tarafından Türkiye Erozyonla mücadele, ağaçlandırma , doğal çevreyi koruma için neler yapılabileceği hakkında konuşma yapıldı. Ardından Büyükşehir Belediyesi Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme Şefi Ziraat Mühendisi Temel Fidan tarafından fıstık çamı fidanı hakkında bilgi verildi. Eşme Ahmediye Köyü muhtarı Muzaffer Kabil ve Özdilek Alışveriş Merkezi Halkla İlişkiler Müdürü Semra Erensoy tarafından teşekkür konuşmaları yapıldı ve Tema Vakfı tarafından plaket verildi, daha sonra çocuklarla birlikte Eşme Ahmediye Köyü muhtarı Muzaffer Kabil tarafından belirlenen yerlere çam fidanı dikmeye gidildi.

Bu dikilen Fıstık çamı fidanları aynı zamanda maddi açıdan da Eşme Ahmediye Köyü halkına katkı sağlayacak ve ileride çocukların eğitimi için kullanılacak

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat