Özdilek

Güncel

Özdilek AVM’yi dinazorlar bastı!

Özdilek Alışveriş Merkezi, çocukları dinazorlarla tarih öncesi çağlara götürüyor

25 Mart 2017 Saat: 20:34
Özdilek AVM’yi dinazorlar bastı!
Özdilek AVM’yi dinazorlar bastı!

Özdilek Kocaeli Alışveriş Merkezi, çocukların hayal güçlerini geliştirmeye yardımcı olmak için 24-29 Mart tarihleri arasında dinozor temalı dünyaca ünlü ‘World Of Dino’ adlı sergiye ev sahipliği yaparak; minik misafirlerini hem eğlenmeye hem de öğrenmeye davet ediyor.

Kocaeli’de yaptığı etkinlikler ile adından sıkça söz ettiren Özdilek alışveriş merkezi 24-29 Mart tarihleri arasında küçüklerin olduğu kadar büyüklerin de ilgisini çekecek ‘World Of Dino’  adlı sergiye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Alanında uzman rehberler eşliğinde milyonlarca yıl öncesinde yaşamış dinozorları tanıma fırsatı yakalayacak olan minik misafirler, ‘gerçeğini aratmayan’ hareketli dinozorlar ile oynama şansı da yakalıyor. Ayrıca Triceratops’tan Dimetrodon’a ve Maisaura Yumurtalarına kadar birçok heyecan verici görüntüyü miniklerin beğenisine sunacak olan Özdilek Alışveriş Merkezi, dinozorların gizemli yaşamlarını gün yüzüne çıkarmanın mutluluğunu yaşıyor.  

Özdilek Alışveriş Merkezi, tüm çocukları bu ücretsiz interaktif sergi ile hem öğrenmeye hem de eğlenmeye davet ediyor.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat