Özdilek

Ekonomi

Özdilek 2023 – 2024 Sonbahar – Kış Koleksiyonu

Özdilek 2023 – 2024 Sonbahar - Kış Koleksiyonu, modaya ve yaşama ilham kaynağı olmak için karşınızda!

13 Ekim 2023 Saat: 10:51
Özdilek 2023 – 2024 Sonbahar – Kış Koleksiyonu
Özdilek 2023 – 2024 Sonbahar – Kış Koleksiyonu

Özdilek 2023 – 2024 Sonbahar – Kış Koleksiyonu

Sonbahar tonlarının mimariyle bütünleştiği coğrafyalar... Topraktan gökyüzüne uzanan renkler, tarzınızda bütünleşen koca bir mevsim... Özdilek 2023 – 2024 Sonbahar - Kış Koleksiyonu, modaya ve yaşama ilham kaynağı olmak için karşınızda!

 

Özdilek 2023 - 2024 Sonbahar - Kış Koleksiyonu katalog çekimleri ve Özdilek’in erkek, kadın klasik giyim markaları Finesuits ve Shefame, çocuk giyim markası Funfair, casual giyim markası First Company, First Company Denim’in dijital platformlarda yayınlanmak üzere tanıtım filmlerinin çekimleri gerçekleştirildi.

Mardin Zinciriye Medresesi ile Mardin Müzesi’nin geçmişe ayna tutan tarihi dokuları arasında klasik giyim, İstanbul Beykoz Kundura Fabrikası’nda günlük ve spor giyim markalarının çekimleri tamamlanırken çocuk giyim çekimleri ise yine İstanbul’da stüdyoda gerçekleştirildi. Özdilek’in yeni koleksiyonuna ait çekimler, Mardin’de 2 gün, İstanbul’da ise 3 gün sürdü. Fotoğraf sanatçısı Zeynel Abidin Ağgül tarafından fotoğraflanan kataloğun stil danışmanlığını ise Erdal Güvenç üstlendi. 

 

Mistik dokularda fark yaratan tasarımlar

Özdilek kadın klasik giyim markası Shefame ile erkek giyim markası olan Finesuits’in birbirinden şık ve zarif yeni sezon ürünleri, binlerce yıllık mirasa sahip tarihi yapıların mistik dokularıyla buluştu. Mardin Medresesi ile Mardin Müzesi’nin otantik rüzgarlarının arasında öne çıkan koleksiyonda, siyah ve beyaz renklerin oluşturduğu kontrastın ve sonbahar ile kış mevsiminin toprak tonlarının uyumu hissedildi. Kaz ayağı, ekose desenler ve modern çizgiler göz alıcı bir uyum yakalarken her sezonun favorisi siyah deriler, triko parçalar, takım elbiseler, kaşe kabanlar ve trençkotlar da koleksiyonda yerini aldı.

First Company, First Company Denim ve dünyaca ünlü markaların casual giyim ve spor giyim ürünlerin çekimleri, iki yüzyılı aşkın tarihiyle Türkiye’nin en önemli endüstriyel kültür mirası alanlarından biri olan Beykoz Kundura Fabrikası’nda gerçekleştirildi. Oduncu gömlekler, kot pantolonlar, sweatshirt’ler ve eşofmanların yer aldığı koleksiyon; turuncu, sarı ve yeşil gibi canlı tonlardan yumuşak tonlara uzanan renk paletiyle geniş bir seçki sundu. 

 

Minik sanatçılar hayallerini renklendiriyor

“Minik Sanatçılar” konseptiyle stüdyoda gerçekleştirilen çocuk giyim koleksiyonunun çekimleri, birbirinden eğlenceli görüntülere ev sahipliği yaptı. Canlı renklerle enerjik tasarımların bir araya geldiği koleksiyonda; eşofman takımları, yağmurluklar, montlar ve kazaklar yer aldı.

Özdilek 2023 – 2024 Sonbahar – Kış Koleksiyonu’nda Shefame ve First Company’in kadife dokusuyla yumuşacık bir uyku sunan pijamaların yanı sıra Özdilek Ev Tekstili’nin yepyeni havlu bornozları ile nevresim takımları da yer aldı.

Göz alıcı kış şıklığı için 2023 - 2024 Sonbahar - Kış Koleksiyonu kataloğunda yer alan yeni sezon ürünleri, Özdilek AVM’lerinde, departman mağazalarında ve Özdilekteyim.com’da kullanıcılarını bekliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat