Özdilek

Ekonomi

ÖZDİLEK 2014 İlkbahar,Yaz Sezonu Açılıyor…

Tekstil ve perakende sektörünün öncü firmalarından Özdilek, 2014 İlkbahar - Yaz katalog çekimlerini, Antalya’da gerçekleştirdi.

29 Mart 2014 Saat: 23:39
ÖZDİLEK 2014 İlkbahar,Yaz Sezonu Açılıyor…
ÖZDİLEK 2014 İlkbahar,Yaz Sezonu Açılıyor…

Tatilcilerin  en gözde şehri Antalya Belek’te bulunan Spice Hotel’de gerçekleştirilen ve 4 gün süren katalog çekimlerinde Amerikalı model Elayne Rebecca Molberg, Slovenyalı model Sandra Marinovic, Rus model Alisa Rogovskaya ve İspanyol model Carlos Martin Gonzalez objektif karşısına geçtiler. Çocuk modellerin de yer aldığı İlkbahar – Yaz katalog çekimleri bir hayli renkli ve eğlenceli geçti.

 

Bursa Merkez, Bursa Geçit, Yalova, İzmir, Kocaeli, Afyonkarahisar, Eskişehir ve ÖzdilekPark Antalya Alışveriş Merkezlerinde ve Vialand ve Torium Departmanlı Mağazalarında müşterilerine her zaman en kaliteli ürünü en hesaplı fiyatlara sunma amacı taşıyan Özdilek, mağazalarında  İlkbahar – Yaz  sezonuna iddialı giriyor.

 

Katalog çekimlerinde; İlkbahar-yaz’ın en son modası olan deniz mavisi, limon sarısı, saflığın temsili beyaz, lacivert, pembe, pudra, mercan ve neon renklerde uzun sade elbiseler, çiçek desenli pantolonlar, desenli gömlekler, tulumlar, aksesuarlar ve dolgu topuk ayakkabılardan oluşan bayan giyim kıyafetleri; lacivert, beyaz, kırmızı ve mavi tonlarında blazer ve çizgili ceketler, keten pantolon ve gömlekler, şortlar, baskılı tişörtler ve Jean pantolonlardan oluşan erkek giyim kıyafetleri; tulumlar, çiçek desenli pantolonlar, balon etekler, çiçek desenli elbiseler, şapkalar, şort ve baskılı tişörtlerden oluşan çocuk giyim kıyafetleri sergilendi.

 

Zengin ürün yelpazesinden oluşan Özdilek İlkbahar - Yaz kataloğu önümüzdeki günlerde Özdilek mağazalarında yerini alacak.

 

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat