Özdilek

Ekonomi

Özdilek 15 Yaşında

Kocaeli bölgemizin en büyük Yaşam Merkezlerinden biri olan Özdilek Alışveriş Merkezi kuruluşunun 15. yılını dört gün süren çeşitli indirimler ve etkinliklerle kutladı

13 Ekim 2013 Saat: 21:41
Özdilek 15 Yaşında
Özdilek 15 Yaşında

lk olarak 10 Ekim 1998 de açılan Özdilek Alışveriş Merkezi her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneğini bozmadı.

Mağazada bir çok markada cazip fiyatlarda %30 indirimler yapıldı, markette oyuncak reyonunda bir çok oyuncağın fiyatı 5-10 tl olarak satışa sunuldu. 10 tl lik oyuncak alana Starpark oyun jetonu hediye veriliyor. Kozmetik reyonunda %50 indirim yapıldı.

Hafta sonu Unlu Mamüller İmalat ekibi tarafından 1000 kişilik pasta yapıldı. Bu yıl pastayı Özdilek Alışveriş merkezinin 8 Yaşındaki minik ziyaretçisi Ahmed Kağan Zengin tarafından kesildi ve ardından tüm misafirlere ikram edildi.

Pastanın ardından tüm çocuklar ve aileleri için eğlenceler düzenlendi, yarışmalar, yüz boyamalar, balon ve hediye dağıtımı yapıldı. Sihirbazı izleyen çocukların şaşkınlıkları görmeye değerdi.

Özdilek Alışveriş Merkezi  İşletme Müdürü Ayhan Okyar başta olmak üzere tüm yönetim kadrosu ve çalışanları, 15 yıldır Özdilek' i tercih eden tüm misafirlerine teşekkür ediyor. Kaliteden ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeden çalışmalarına devam edeceklerini dile getiriyorlar.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat