Özdilek

Ekonomi

Özdikek'ten Anelere Özel Organizasyonlar

En değerli varlıklarımız olan Annelerimizi Özdilek Alışveriş Merkezi’ de bu özel günlerinde birbirinden güzel etkinlikler ile kutluyor.

11 Mayıs 2013 Saat: 10:55
Özdikek'ten Anelere Özel Organizasyonlar
Özdikek'ten Anelere Özel Organizasyonlar

Tüm anneler Özdilek Alışveriş Merkezinde karanfillerle karşılanacak, anne ve çocukların unutamayacakları eğlenceli anlar öğle saatlerinde başlayacak, gün boyu devam edecek. Birbirinden eğlenceli yarışmalar yapılacak, gösteriler sergilenecek etkinliklere katılacak olan anne ve çocukları sürpriz hediyeler dağıtılacak.

Anne ve çocukların birlikte keyifli zaman geçirecekleri alçı atölyesi çalışması yapacak. Özdilek Alışveriş Merkezine gelen misafirler aktivite sonunda bu güzel günün anısı olarak yıllarca saklayabilecekleri alçıdan el figürlerinin oluşturduğu hediyeye sahip olacaklar.

Anneleri ile Özdilek Cinetime sinemalarına gelenlerin misafirlerin annelerinin sinema bileti Özdilek ten hediye. Oyuncaklarda, koton ve daha birçok üründe anneler gününe özel 3 al 2 öde kampanyası yapılıyor.

Sizde annenizle unutulmaz bir gün geçirmek istiyorsanız 12 Mayıs Anneler gününü keyfini Özdilek Alışveriş Merkezinde yaşayacağınızı unutmayın….

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat