Özdilek

Siyaset

Oy İçin Kömür ve Kumanya Dağıtımı Devam Ediyor

Yerel seçimlere 2 hafta gibi az bir zaman kalmasına rağmen, yapılan ihbar çekilen fotoğraf ve videolarda Dilovası AK Parti Teşkilatı’nın kumanya ve kömür dağıttığı görülüyor.

17 Mart 2014 Saat: 11:58
Oy İçin Kömür ve Kumanya Dağıtımı Devam Ediyor
Oy İçin Kömür ve Kumanya Dağıtımı Devam Ediyor

Yerel seçimlere 2 hafta gibi az bir zaman kalmasına rağmen, yapılan ihbar çekilen fotoğraf ve videolarda Dilovası AK Parti Teşkilatı’nın kumanya ve kömür dağıttığı görülüyor. Bazı meclis üyelerinin bizzat kendilerinin katıldığı kömür ve kumanya dağıtımı halkın tepkisine yol açtı. Hemen seçim öncesinde yapılan dağıtımın, halkın iradesine müdahale olduğu bu nedenle yasalarca yasak olması sebebiyle onlarca vatandaş, AK Parti’nin kömür kumanya dağıtmasını polise ihbar etti.

İRADEYİ SAĞLAMLAŞTIRIYORLAR

  Vatandaşlar, ‘’AK Parti gece gündüz kömür ve kumanya dağıtıyor. Seçimlere az bir zaman kalmasına rağmen bunu yapması hukuksuzluktur, adaletsizliktir. Halkın iradesi satın alınmak isteniyor, insanların yoksulluğundan faydalanarak oylarını satın alıyorlar. Polise ihbar etmemize rağmen müdahale edilmiyor. Yetkililerin bir an önce bu yaşanan rezalete müdahale etmesi lazım’’ dediler. Sağlam İrade adı altında kömür ve kumanya dağıtmaya devam eden Dilovası AKP teşkilatı RTE'nin de söylediği gibi vatandaşın iradesini sağlamlaştırıyorlar denildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat