Özdilek

Ekonomi

Outlet Center İzmit Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Özlemini çektiğiniz Ramazan coşkusunu doyasıya yaşamak istiyorsanız, İftardan sonra Outlet Center İzmit’e bekliyoruz…

9 Haziran 2016 Saat: 11:42
Outlet Center İzmit Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor
Outlet Center İzmit Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Ramazan alışverişleri için Outlet Center İzmit’i tercih eden müşteriler; program tarihlerinde hava şartlarının uygun olduğu günlerde ve iftar sonrası, Ramazan ayının ayrıcalığını yaştıyor.

 

Ramazan ayı süresince her hafta; Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri iftardan sonra gerçekleştirilecek etkinliklerde fasıl ekibinin seslendirdiği şarkılara eşlik eden müşteriler, hoşça vakit geçirme imkânı bulacaklar. Ramazanın geleneksel sokak satıcıları tarafından müşterilere; pamuk şeker, geleneksel şeker macun ve geleneksel şerbet ikram edilecek. Halk oyunları ekibi, her yöreden en güzel gösterileri gerçekleştirecek.

 

Outlet Center İzmit’in Ramazan ayına özel etkinlikleri belirtilen günlerde iftar sonrasında gerçekleştirilecektir. Hava şartları uygun olduğu takdirde Ramazan ayı boyunca devam edecek olan etkinliklerimize, tüm halkımız davet ediliyor.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat