Özdilek

İGF

Otomotiv yedek parçada tecrübesiyle fark oluşturacak

Martaş Otomotiv, 42 yılı aşan sektör tecrübesini şimdi de ağır vasıta yedek parça pazarı ile buluşturuyor.İSTANBUL (İGFA) - Otomotiv yedek parça bağımsız yenileme pazarında faaliyet gösteren satış, pazarlama ve dağıtım şirketi M

17 Şubat 2022 Saat: 10:05
Otomotiv yedek parçada tecrübesiyle fark oluşturacak
Otomotiv yedek parçada tecrübesiyle fark oluşturacak

Martaş Otomotiv, 42 yılı aşan sektör tecrübesini şimdi de ağır vasıta yedek parça pazarı ile buluşturuyor.

İSTANBUL (İGFA) - Otomotiv yedek parça bağımsız yenileme pazarında faaliyet gösteren satış, pazarlama ve dağıtım şirketi Martaş Otomotiv, 2022 yılı itibarıyla ağır vasıta yedek parça pazarına adım atarak sektörel büyümesini sürdürüyor.

Firmanın kurulduğu günden bu yana birincil önceliğinin müşteri güveni, doğru ürün ve doğru servis olduğunu vurgulayan Martaş Otomotiv Genel Müdürü Erdem Çarıkcı, “Köklerinden gelen kuvvet, mevcut satış-pazarlama ve dağıtım gücü, teknik altyapısı, müşteriye verdiği önem ve güven ile ağır vasıta yedek parça pazarına adım atan Martaş Otomotiv sektöre yeni bir hizmet anlayışı getirmeye hazırlanıyor.  Ağır Vasıta İş Birimi ile 42 yıllık tecrübemizi bu pazara taşıyoruz” dedi.

Organizasyonuna Ağır Vasıta İş Birimi’ni de ekleyen sektörün önde gelen firması, bu yatırım ile şimdi çok daha güçlü, müşterilerine çok daha yakın olmayı hedefliyor.

Martaş Ağır Vasıta İş Birimi Müdürü Uğur Tıraş ise Martaş’ın mevcut yapısından aldıkları kuvvet ve oluşturulan tecrübeli ağır vasıta ekibiyle bu pazarda emin adımlarla büyüyeceklerini belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat