Özdilek

Spor

Otomobil Spolarında Perde Körfez'de Kapanıyor

2021 Demir Berberoğlu Sezonu son yarışı olan Türkiye Rallikros Şampiyonası Finali, 25-26 Aralık tarihlerinde Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından TOSFED Körfez Yarış Pisti rallikros parkurunda gerçekleştirilecek.

20 Aralık 2021 Saat: 22:58
Otomobil Spolarında Perde Körfezde Kapanıyor
Otomobil Spolarında Perde Körfez'de Kapanıyor

Otomobil Spolarında Perde Körfez'de Kapanıyor

2021 Demir Berberoğlu Sezonu son yarışı olan Türkiye Rallikros Şampiyonası Finali, 25-26 Aralık tarihlerinde Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından TOSFED Körfez Yarış Pisti rallikros parkurunda gerçekleştirilecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla oluşturulan 1,500 metre uzunluğundaki yarı asfalt yarı toprak parkurda çoklu çıkış formatında koşulacak yarış, 4 ayrı kategoride değerlendirilecek. Organizasyon, 25 Aralık Cumartesi günü idari ve teknik kontrolün ardından saat serbest antrenmanlar ile başlayacak. 26 Aralık Pazar günü ise Saat 10.00’dan itibaren sıralama turlarına geçilirken, yarışmacılar 3 ayrı sıralama turunun ardından saat 13.30’da yarı final turları ve saat 14.30’da da final turlarına başlayacaklar.

Pazar günü aynı zamanda ApexMasters drift pilotlarının gösterileri pistteki tansiyonu daha da yükseltecek. Ayrıca padok alanında tüm gün DJ performansı ve sürpriz aktiviteler de izleyicilerle buluşacak. Organizasyon saat 16.30’daki ödül töreni ile son bulacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat