Özdilek

Ekonomi

Otogarda bayram telaşı başladı

Kurban Bayramı’nı kutlamaya hazırlandığımız şu günlerde vatandaşlar, memleketlerine gitmek için yola çıkmaya başladı.

1 Ekim 2014 Saat: 15:36
Otogarda bayram telaşı başladı
Otogarda bayram telaşı başladı

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala vatandaşlar, bayram tatili için yola çıkmaya başladı. Bayram ziyaretleri için memleketlerine gitmeye hazırlanan vatandaşlar, Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni doldurmaya başladı bile. Otobüs firmalarının temsilcileri ise bayram yoğunluğunun henüz başlamadığını, asıl yoğunluğun bayramın 1. ve 2. günlerinde olacağını söylüyor. Bayram tatilinin ilk yolcuları ise yine her zamanki gibi öğrenciler oldu. Kurban Bayramı’nı fırsat bilen öğrenciler, memleketlerine geri dönüp aileleri ile bayramlaşmak için yine yollara döküldü.

Kurban Bayramı yoğunluğunun henüz başlamadığını dile getiren otobüs firmaları bayramın ilk gününden itibaren yoğunluğun artacağı konusunda ortak görüş bildiriyor. Bayram öncesi memleketlerine giden yolcuların çoğunun öğrenci olduğunu belirten firma temsilcileri, özellikle bayram sabahında terminalin yoğun olacağını söylüyor. Öte yandan vatandaşlara tavsiyede bulunan firma temsilcileri, memleketlerine dönecek olan vatandaşların bayram öncesinde yerlerini ayırtmalarını aksi takdirde otobüslerde yer bulmakta zorlanabileceklerinin sinyalini veriyor.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat