Özdilek

Ekonomi

Otobüslerde bayram yoğunluğu

Ramazan Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşlar, önceden biletlerini aldı. Bayrama yaklaşık bir ay kala İzmit Şehirler arası Otobüs Terminali’nde bilet kalmadı.

5 Temmuz 2014 Saat: 18:08
Otobüslerde bayram yoğunluğu
Otobüslerde bayram yoğunluğu

Kesintisiz yolcu ve otobüs sirkülasyonunun yaşandığı İzmit otogarda, bayram dolayısıyla şehir dışına gitmek isteyen birçok vatandaş biletini aldı. Otobüs seferleri tamamen dolarken bayram gününe kadar ek seferlerin konulacağı, Temmuz’un 20’sinden itibaren yoğunluğunu artmasının beklendiği öğrenildi. Otobüs seferleri ve bayram yoğunluğu hakkında gazetemize bilgi veren Otogar Dernek Başkanı Halil Baylam, ayın 20’sinden sonra bilet bulmanın zorlaşacağını belirtti.

 

ÖTV’DE İNDİRİM YAPSINLAR
Baylam şöyle konuştu, “Şuanda bir yoğunluk yok anca ileriki günlerde otobüslerin neredeyse tümü dolmuş durumda. Bu yüzden her yıl olduğu gibi ek sefer düzenleyeceğiz. Ama yolcularımız yine de elini çabuk tutsun. Mazot çok pahalı yetkililer bu konuda bize yardımcı olmuyor. ÖTV’de de indirim yapmıyorlar bize ama gemi ve uçaklara indirim yapıyorlar. Bu konuda bize yardımcı olunursa daha yararımıza olur. Bayram ve tatil günleri dışında otobüsler 15 kişiyle gidip geliyor.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat