Özdilek

Güncel

Otobüsçülerden KDV indirimi için talep var

Hafta sonu Başbakan Erdoğan’ın başkanlığında yapılan toplantıya katılan Kocaelili otobüs ve minibüs kooperatifi başkanları, otobüsçülerden alınan KDV ücretinin yüzde 18’den yüzde 8’e düşürülmesini talep ettiler.

18 Şubat 2014 Saat: 10:07
Otobüsçülerden KDV indirimi için talep var
Otobüsçülerden KDV indirimi için talep var

SS 5 Nolu Şehiriçi Otobüs ve Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Mustafa Kurt,  il genelinde bulunan tüm kooperatiflerle birlikte cumartesi günü İstanbul’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında otobüsçülerin sorunlarının ele alındığı toplantıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bu toplantıya Türkiye genelinde 6 bin kooperatif başkan ve yöneticisinin katıldığını ifade eden Mustafa Kurt, “Toplantı çok olumlu bir ortamda gerçekleşti. Sorunlarımızı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ilettik” dedi.

Başbakan Erdoğan’a başta KDV, ÖTV ve özürlülerin toplu taşımadan yararlanmasıyla ilgili olarak yaşadıkları sorunları ilettiklerini söyleyen başkan Kurt, “Bu toplantının alt yapısını üç bakana sorunlarımızı içeren dosya ileterek hazırladık. Yüzde 18 olan KDV’nin diğer esnaflarda olduğu gibi yüzde 8’e çekilmesini istiyoruz. Ayrıca engellilerin toplu ulaşımdan yararlanmasında düzenlenme yapılmasını istedik. Engellilerin toplu taşıma ücretleri ya vergiden düşülmeli ya da yakıtta otobüsçülere indirim sağlanmalı diye düşüncelerimizi ilettik” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat