Özdilek

Güncel

OTOBÜS BİLETLERİ TÜKENDİ

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala sevdiklerine kavuşmanın hasreti içinde olan vatandaşlar şimdiden İzmit Otogarı’nı doldurdu

3 Ağustos 2013 Saat: 14:43
OTOBÜS BİLETLERİ TÜKENDİ
OTOBÜS BİLETLERİ TÜKENDİ
Ramazan Bayramı 8 Ağustos Perşembe günü başlıyor. Bayram tatilini yakınlarının ve sevdiklerinin yanında geçirmek isteyenler şimdiden İzmitOtogarı`nın yolunu arşınlamaya başladı. 3 günlük bayram tatilini fırsat bilenler yola çıktı ya da otobüs şirketlerindeki yerlerini ayırttı. Bayrama günler kala ise otogardaki yazıhanelerin neredeyse pek çoğunda bilet kalmadı. 
 
Konu hakkında bilgi aldığımız Efe Tur İşletme Müdürü Halit Gör, “Ayın 6. ve 7.`sindeki araçlarımızın tamamı doldu. Normalde filomuzda 110`un üzerinde araç çalışıyor. Ancak bayram nedeniyle uzak olan yerlere 25`in üzerinde takviye araçlar koyduk. Takviye araçlarımızın da büyük bir bölümü dolmak üzere. Bayram dönüşü olan ayın 10. ve 11. günlerinde de araçlarımız dolmak üzere” diye konuştu. 
 
Günlük olarak ilimizden İstanbul`a 250 sefer olduğunu hatırlatan Gör, “Bayram nedeniyle bu sayımızın yüzde 100 artmasını bekliyoruz. İstanbul`a ek seferler anlık olarak değişecek ve gerektiğinde hemen takviye aracımız yola çıkacak. Türkiye genelinde günde 15 bin yolcu taşırken, bayram nedeniyle 30 bin yolcuyu taşımayı hedefliyoruz. Ankara ve İzmir`e de ek seferlerimiz konuldu” ifadelerini kullandı.
 
Efe Tur olarak Kastamonu`ya sefer koyduklarını da açıklayan Gör, “Gebze üzerinden İzmir Aliağa`ya sabah 08.00-10.00 ve 22.30 saatlerinde seferlerimiz var. Bunun yanı sıra daha önceden Karabük ve Safranbolu`ya olan seferlerimiz Kastamonu`ya da uzattık. Kastamonu`ya 07.45- 12.05 ve 18.05 saatlerinde sefer var. Saatte bir de İzmir`e araçlarımız olacak” dedi. 
 
İzmit Şehirlerarası Otobüs İşletmeleri ve Yazıhanecileri Derneği Başkanı Halil Baylam ise “Ramazan ayı nedeniyle araçların dolması çok normal, çünkü bayrama çok az bir zaman kaldı. Ancak diğer Ramazan aylarına göre işlerimizde bir durgunluk var. Özellikle Karadeniz`e fındık ve çay toplamak için gidenler hala ordalar. Adana-Mersin gibi uzak yerlere de ilave seferler koyduk. Kimse merak etmesin ki bu zamana kadar yolda kimseyi bırakmadık, bırakmayız da” açıklamasında bulundu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat