Özdilek

Aşayiş

Otelin Havuzunda Ölü Bulundu

Celal Yılmaz(61) dinlenmek amacıyla bir grup arkadaşı ile gittiği Afyon Sandıklı ilçesinde, kalmış olduğu otelin havuzunda ölü olarak bulundu.

10 Aralık 2016 Saat: 10:32
Otelin Havuzunda Ölü Bulundu
Otelin Havuzunda Ölü Bulundu

Başiskele İlçesi Yeniköy Kalıcı Konutlarında ikamet eden, Gölcük ilçesinde oldukça geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Celal Yılmaz(61) dinlenmek  amacıyla  bir grup arkadaşı ile gittiği Afyon  Sandıklı ilçesinde, kalmış olduğu otelin havuzunda ölü olarak bulundu.   İddialara göre  akşam saatlerinde havuza giren ve  bir süre yüzdükten sonra havuzda hareketsiz olarak kalan  Yılmaz’ı görenler, hemen durumdan şüphelenerek  kendisini havuz kenarına taşıdı. Ardından  sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede gelen sağlık ekipleri, Yılmaz’ın öldüğünü belirledi.  Olay sonrası  Sandıklı İlçe Devlet Hastanesine kaldırılan  Yılmaz’ın cenazesi otopsi işlemleri sonrasında yakınlarına teslim edildi. Havuz içerisinde kalp krizinden öldüğü tahmin edilen Yılmaz’ın kesin ölüm nedeni adli tıp kurumundan gelecek raporla belirlenecek.Evli ve 3 çocuk babası olan  Yılmaz’ın cenazesi Gölcük Tevfik Hoca Camiinde kılınacak ikindi namazı sonrası 17 Ağustos Mezarlığında toprağa verilecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat