Özdilek

Siyaset

Osman Pamukoğlu, Aydınlar Ocağın da

Konferans vermek için İzmit’e gelen Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Kocaeli Aydınlar Ocağını ziyaret etti.

4 Mayıs 2014 Saat: 12:24
Osman Pamukoğlu, Aydınlar Ocağın da
Osman Pamukoğlu, Aydınlar Ocağın da

Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez’in ev sahipliği yaptığı Otel Asya’daki toplantıda konuşan HAKPAR Genel Başkanı, efsane komutan Osman Pamukoğlu ülkedeki gelişömelerle ilgili bilgi verdi ve; “Türkiye siyasi, sosyolojik, hatta etnik olarak bölünmüştür. Sadece Hakkari değil, Güney Doğu elden çıkmıştır. Çocuk ve kadın ölümleri, yani öldürülmeleri doğru bir şekilde değerlendirilmeli ve tedbirleri alınmalıdır.” dedi. Yerel seçim sonrası 7 il merkezinde Partimizin kurulması önemli bir olaydır diyen Pamukoğlu üyelerinin aidatları ile çalışan bir partiye gösterilen ilgiye teşekkür ediyoruz dedi.

Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu’na ziyaret anısına Derneğin hediyesini takdim ederken, Efsane komutan da kitaplarını verdi.  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat