Özdilek

Kültür/Sanat

Osman Hamdi Bey Tuluyhan Uğurlu konseri ile anacak

1 Ocak 1970 Saat: 02:33


 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Osman Hamdi Bey’in 100. ölüm yıldönümü ve UNESCO’nun 2010 yılını Osman Hamdi Bey yılı ilan etmesi nedeniyle önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

 

 

 Etkinlik kapsamında ünlü piyanist Tuluyhan Uğurlu, Osman Hamdi Bey’in Eskihisar’daki müze evinin bahçesinde 18 Eylül Cumartesi akşamı bir konser verecek. Ücretsiz düzenlenecek olan konser 20.30’da başlayacak. Konser öncesinde Osman Hamdi Bey’in hayatı ve eserleriyle ilgili bir panel düzenlenecek ve sergi açılışı yapılacak.
 
OSMAN HAMDİ BEY’E ADANAN BESTE
Konserde Tuluyhan Uğurlu Osman Hamdi Bey için bestelediği Güneş Ülke Anadolu isimli eserini seslendirecek. Eserin seslendirilmesi sırasında Anadolu’nun 10 bin yıllık tarihi serüvenini anlatan görsel bir sunum gerçekleştirilecek. Konserde Tuluyhan Uğurlu’ya kavalda Murat Toraman, viyolada Doğukan Çokşeler, elektrogitar ve yaylı tamburda Uğur Varol ile vurmalı enstrümanlarda Gürkan Özkan eşlik edecek.
 
DENİZ OTOBÜSÜ KALDIRILACAK
Büyükşehir Belediyesi,  konseri izlemek isteyen vatandaşlar için İzmit ve Değirmendere’den Deniz Otobüsü kaldıracak. Deniz Otobüsü İzmit’ten 18.00, Değirmendere’den ise 18.20’de kalkacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat