Özdilek

Siyaset

Örengül: “MİA hatalı bir proje

Onaylanan MİA Projesi hakkında açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi CHP eski Grup Başkan Vekili Fahri Örengül, projenin hatalı olduğunu söyledi.

15 Temmuz 2016 Saat: 15:20
Örengül: “MİA hatalı bir proje
Örengül: “MİA hatalı bir proje

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylanan MİA Projesi için Büyükşehir Belediyesi CHP eski Grup Başkan Vekili Fahri Örengül açıklama yaptı. MİA Projesi’nin İzmit için hayati önemi bulunan çok gerekli bir proje olduğunu  altını çizen Örengül, “Ancak AKP’nin yapmış bulunduğu proje bir sürü hata barındıran bir proje. O bölgede merkezi iş alanı yapacaksınız ama sanayii sitesi alanını bu çalışmanın dışında bırakacaksınız. Çünkü sanayii esnafı uyandı itirazlar yapıyor, davalar açıyor ve proje iptaline gidebiliyor. Bu nedenle korkarak AKP sanayii esnafını bu çalışmanın dışında bırakmış gibi gözüküyor. Aslında bu evin salonunu döşemeden odalarını döşemek gibi bir şey. Böyle bir mimari çalışma, şehir planlaması nasıl olur? Bu proje ile bölgede oluşacak yüz binleri bulacak insan yoğunluğu, sosyal donatı eksiklikleri nedeniyle bu şehre büyük zarar verebileceğini ifade etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat