Özdilek

Siyaset

ÖRENGÜL, ADAY ADAYLIĞINI 31 AĞUSTOS’TA AÇIKLIYOR

Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Fahri Örengül, İzmit Belediye Başkan aday adaylık başvurusunu 31 Ağustos’ ta yapacak

23 Ağustos 2013 Saat: 14:17
ÖRENGÜL, ADAY ADAYLIĞINI 31 AĞUSTOS’TA AÇIKLIYOR
ÖRENGÜL, ADAY ADAYLIĞINI 31 AĞUSTOS’TA AÇIKLIYOR
2014`te yapılacak yerel seçimlerde İzmit Belediye Başkan adayı olmak isteyen Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Fahri Örengül, aday adaylık başvuru dosyasını 31 Ağustos Cumartesi günü saat 18.00`de İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım`a teslim edecek. Örengül, resmi başvurusunu yaptıktan sonra neden aday olmak istediği konusunda geniş kapsamlı bir açıklama yapacak. CHP İzmit`te Örengül ile birlikte aday adayı sayısı 7`e çıktı.
 
ÖRGÜTLE GÖRÜŞTÜ
Örengül, aday adaylık kararını almadan önce il başkanı Yalçın Kuşkan, İzmit ilçe başkanı Selman Yıldırım, üç milletvekili ve dört yıldır birlikte görev yaptığı meclis üyeleriyle görüştüğünü söyledi. Adaylık kararının altında örgütle yaptığı değerlendirmenin yattığını belirten Örengül, “Yola çıkarken asla bireysel hırslarımla hareket etmedim. Siyaset bir ekip işidir. Siyasette ekip olursanız başarılı olursunuz” dedi.
 
ADAY ADAY SAYISI 7
Örengül ile birlikte CHP İzmit`te aday adayı sayısı 7`ye çıktı. Başvuruların 2 Eylül tarihinde sona ereceği CHP`de daha önce Fatma Kaplan Hürriyet, Aysun Özcan Erenkaya ve Hakan Tanta, resmi başvurularını yaparak aday adaylıklarını ilan etmişlerdi. Başvuru dosyalarını alan Ertuğrul Akalın, Cüneyd Özkürkçügil ve Hikmet Erenkaya`nın da aday adaylık başvurularını ne zaman yapacakları henüz belli değil. 
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat