Özdilek

Güncel

Operasyonlar cadı avına dönmemeli

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet önceki gün Karamürsel’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

6 Eylül 2016 Saat: 09:03
Operasyonlar cadı avına dönmemeli
Operasyonlar cadı avına dönmemeli

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet önceki gün Karamürsel’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretler sırasında konuşan Milletvekili Hürriyet, FETÖ operasyonlarının cadı avına dönmemesi gerektiğine dikkat çekti.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, ilk ziyaretini Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu’na gerçekleştirerek, Karamürsel’in genel sorunları hakkında karşılıklı bilgi ve fikir alışverişinde bulundu. Ziyaret esnasında tüm Türkiye’de süren FETO operasyonlarının cadı avına dönüşmemesi gerektiğini dile getiren Milletvekili Hürriyet, bu konuda titiz davranılması gerektiğinin ve özellikle ailelerin mağdur edilmemesinin elzem olduğunu belirtti. Özellikle son dönemde uyuşturucu ölümlerine de değinen Hürriyet,  konuyla alakalı olarak işbirliğine hazır olduklarını söyledi. İkinci ziyaretini İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır’a gerçekleştiren Milletvekili Hürriyet, Karamürsel’deki eğitim durumu, kapatılan okullar ve mevcut durumda öğrencilerin yaşadıkları mağduriyetleri hakkında bilgi aldı.

GAZİLERİMİZİ AYIRAMAYIZ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karamürsel Temsilciliği’ni de ziyaret eden Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, gazilerin her şartta eşit olması gerektiğini dile getirerek gazilerin kategorize etmenin eşitlik ilkesine sığmayacağını söyledi. Milletvekili Hürriyet, “Söz konusu vatan savunmasıysa gaziliği kategorize etmenin ve gaziler arasında ayrım yapmak oldukça yanlış bir tutumdur. Bu konuda gerekenin yapılması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” açıklamasında bulundu. Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler’i de ziyaret eden Milletvekili Hürriyet, ilçenin asayişi ve genel durumu hakkında Müdür Özler’den bilgi aldı.

HASTALARI UNUTMADI

Milletvekili Hürriyet, Karamürsel Devlet Hastanesi  Başhekimi Uz. Dr. Erkan Çelik’i makamında ziyaret ederek, hastane hakkında bilgi aldı. İlçe hastanesinin daha iyi imkânlarla hizmet sunması gerektiğini vurgulayan Hürriyet, “55 bin nüfuslu ilçemizde 50 yataklı hastane bir süre sonra yetmez hale gelecektir. Hastanemizde bazı noktalar eksik, ancak hastane yönetimi oldukça iyi niyetli ve hastalara en iyisini vermeye çalışmakta. Ancak hastanemizde kalp krizi teşhisi koyacak bir ünitenin varlığı ilçemizde yaşayanları da rahat ettirecektir” dedi. Hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulunmayı unutmayan Hürriyet, daha sonra Karamürsel Müftü vekili Gölcük Vaizi Adnan Yıldız’ı ve 4 Temmuz Mahallesi Muhtarı Osman Günaydın’ı ziyaret etti.  Son olarak Karamürsel Sanat Sokağı’nı ziyaret eden Milletvekili Hürriyet, sanat sokağı esnafına hayırlı işler ve bol kazanç diledi.

 

CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet’e ilçedeki ziyaretlerde Karamürsel Belediyesi Meclis Üyeleri Orhan Tanış, Celal Yönet, Ahmet Çalık ve Meral Karadeniz, Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Eraslan, ilçe yöneticileri Zuhal Aslantekin Öztorun, Nurten Akpolat ve Nuran Genç eşlik etti. Sabahın erken saatlerinde partisinin ilçe binasında partilileriyle bir araya gelen Hürriyet, çok sayıda kamu kuruluşu, muhtarlık ve sivil toplum kuruluşunu ziyaret etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat