Güncel

Önce oy, sonra deniz

Cumhurbaşkanı seçimi için tüm yurtta olduğu gibi Karamürsel’de de vatandaşlar sabah erken saatlerden itibaren sandık başına gitti.

10 Ağustos 2014 Saat: 19:25
Önce oy, sonra deniz
Önce oy, sonra deniz

Oy kullanma işleminin başladığı 08.00'den itibaren oy kullanacakları okullara giden vatandaşlar, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’nı belirlemek için tercihlerini yaptı. Karamürsel’de 40 bin 192 seçmenin 124 sandıkta oy kullanacağı belirlenmişti.

 

PLAJDA İZDİHAM VARDI
Hava sıcaklıklarının 36 dereceyi ve nem oranının yüzde 97’yi göstermesi, vatandaşların sandıklara gitmesini zorlaştırdı. Sabah erken saatlerde oylarını kullanan vatandaşlar daha sonra Karamürsel Altınkemer Plajı’na akın etti. Sıcak havanın etkisinden kurtulmak için plaja akın eden vatandaşlar, deyim yerindeyse izdihama neden oldu.

 

SABAH SEÇİM ÖĞLEN PLAJ
Karamürselli vatandaşların oy kullanma işlemlerini sabahın erken ve serin saatlerinde yapması, sandıklarda yığılmaya neden oldu. Sabah saatlerinde oylarını kullanan vatandaşlar kendisini plaja atarken, sandık görevlileri ise öğleden sonra seçim saatinin dolmasını bekledi.

 

YILDIRIM EŞİ İLE OY KULLANDI
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı seçimi için oyunu Karamürsel Alp Anadolu Lisesi 1033 No’lu sandıkta kullandı. Başkan Yıldırım oyunu kullanmaya eşi Tuğba Yıldırım’la birlikte geldi. Başkan Yıldırım oyunu kullanmadan önce seçmen görevlileri ve emniyet mensuplarına kolay gelsin dileklerinde bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat